Astro

Dnevni horoskop za 10. januar: Ako neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku... Evo rešenja!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

Lavovi, Device, Vage...

 

foto: Profimedia

LAV

 

Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti. Ne mogu svi da budu zadovoljni. Možete se odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljate izvesno vreme, a verovatno je vezana za vaš posao. Konačno možete odahnuti jer je zdravlje više nego odlično.

 

DEVICA

 

Mogli biste da preuredite poslovni prostor tako da on deluje bolje i funkcionalnije, a i privuče klijente. Novi saradnici imaju sveže ideje, prihvatite ih i ne budite sujetni, isplatiće vam se. Znate kako da zadržite ljubav onih koji vam znače najviše. Pojavljuje se iskušenje u vidu zabranjene veze, na koje ipak nećete ostati imuni.

 

VAGA

 

Snašla vas je nedoumica u vezi sa poslom i tragate za što boljim načinom da sve okončate u najboljem interesu. Suočite se sa onim lošim što su uzrokovale vaše greške. Izgledate uzrujano i plašite se postupka neke osobe. U stvari, plašite se da ne bude opet povređeni u ljubavi, ali želite da to zadržite za sebe.

 

ŠKORPIJA

 

Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami i bez nečije asistencije. Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Mogući problemi sa hroničnim bolestima.

 

makonda-tracker