Astro

Dnevni horoskop za 10. januar: Ako neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku... Evo rešenja!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Potrudite se da ispoštujete svoje obaveze i datu reč. Ako se budete adekvatno postavili, možete uspeti da zaključite neku važnu poslovnu saradnju. Čuvajte tetive, moguća povreda prilikom fizičke aktivnosti. Višemesečna neaktivnost može uzeti danak povredom ukoliko budete preterivali.

 

BIK

 

Napravili ste pogrešan izbor i sada vam preostaje da korigujete svoj poslovni propust. Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namerama. Pažljivije analizirajte nečije ponašanje u emotivnom dijalogu. Moguće lomovi kostiju prilikom pada.

 

BLIZANCI

 

Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovni interesi i pozitivno iskustvo. Aktivirajte se više što se sporta tiče, bez obzira koji vid bavljenja sportom je u pitanju.

 

RAK

 

Moraćete da se prilagodite nekim novim uslovima i nećete biti sasvim opupšteni. Nema potrebe da se uzrujavate. Moguć je susret sa osobom koja vam već dugo privlači pažnju. Nemojte propustiti priliku da ostvarite kontakt sa tom osobom. Podložni ste virusnim infekcijama.

 

makonda-tracker