Astro

Dnevni horoskop za 10. januar: Ako neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku... Evo rešenja!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Potrudite se da ispoštujete svoje obaveze i datu reč. Ako se budete adekvatno postavili, možete uspeti da zaključite neku važnu poslovnu saradnju. Čuvajte tetive, moguća povreda prilikom fizičke aktivnosti. Višemesečna neaktivnost može uzeti danak povredom ukoliko budete preterivali.

 

BIK

 

Napravili ste pogrešan izbor i sada vam preostaje da korigujete svoj poslovni propust. Uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da izvučete dobru pouku i da ostane istrajni u svojim namerama. Pažljivije analizirajte nečije ponašanje u emotivnom dijalogu. Moguće lomovi kostiju prilikom pada.

 

BLIZANCI

 

Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu. Postoji osoba za koju vas vezuju zajednički poslovni interesi i pozitivno iskustvo. Aktivirajte se više što se sporta tiče, bez obzira koji vid bavljenja sportom je u pitanju.

 

RAK

 

Moraćete da se prilagodite nekim novim uslovima i nećete biti sasvim opupšteni. Nema potrebe da se uzrujavate. Moguć je susret sa osobom koja vam već dugo privlači pažnju. Nemojte propustiti priliku da ostvarite kontakt sa tom osobom. Podložni ste virusnim infekcijama.

 

 

Lavovi, Device, Vage...

 

foto: Profimedia

LAV

 

Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje, a i sami se pazite svoje brzopletosti. Ne mogu svi da budu zadovoljni. Možete se odlučiti za ulazak u vezu sa osobom o kojoj razmišljate izvesno vreme, a verovatno je vezana za vaš posao. Konačno možete odahnuti jer je zdravlje više nego odlično.

 

DEVICA

 

Mogli biste da preuredite poslovni prostor tako da on deluje bolje i funkcionalnije, a i privuče klijente. Novi saradnici imaju sveže ideje, prihvatite ih i ne budite sujetni, isplatiće vam se. Znate kako da zadržite ljubav onih koji vam znače najviše. Pojavljuje se iskušenje u vidu zabranjene veze, na koje ipak nećete ostati imuni.

 

VAGA

 

Snašla vas je nedoumica u vezi sa poslom i tragate za što boljim načinom da sve okončate u najboljem interesu. Suočite se sa onim lošim što su uzrokovale vaše greške. Izgledate uzrujano i plašite se postupka neke osobe. U stvari, plašite se da ne bude opet povređeni u ljubavi, ali želite da to zadržite za sebe.

 

ŠKORPIJA

 

Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami i bez nečije asistencije. Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Mogući problemi sa hroničnim bolestima.

 

 

Strelčevi, Jarčevi, Vodolije...

 

foto: Profimedia

STRELAC

 

Poslovne okolnosti su povoljne za vas u ovom periodu. Jedino čega bi trebalo da se čuvate jeste vaša lakomislenost. U emotivnom delu, nemate razloga da budete nezadovoljni. Uživate u pažnji suprotnog pola, bilo da ste u vezi ili sami. Mogući problemi sa vidom, proverite dioptriju i ako do sada niste nosili naočare.

 

JARAC

 

Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem. Provedite veče u društvu dragih osoba iz bliskog okruženja.

 

VODOLIJA

 

Imate utisak, da okolina pravi previše buke oko nekih sporednih dogadjaja. Nepotrebno se postavljaju različiti uslovi koji komplikuju nastavak poslovne saradnje. Stalo Vam je da izbegnete negativne posledice. Sačuvajte prisebnost duha pred voljenom osobom. Više boravite van zadimljenih prostorija.

 

RIBE

 

Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima ili da vas neko zavarava pogrešnom pričom o poslovnim mogućnostima. Ukoliko trpite neuspeh promenite svoju poslovnu poziciju u pravcu koji više odgovara vašem interesovanju i ciljevima. U susretu sa bliskom osobom, priuštite sebi neku omiljenu zabavu. Nesanica.

 

Izvor: www.astrousluge.com

makonda-tracker