astro

Dnevni horoskop za 14. decembar: Škorpije, očekujte veoma lepu situaciju na polju ljubavi!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

STRELAC

 

POSAO: Želite da ostavite dobar utisak na razgovoru za posao koji vas očekuje. Možete da se nadate uspehu! Pred vama je prilika da pokažete sve svoje sposobnosti.

LJUBAV: Niste spremni za novu ozbiljnu vezu tako brzo nakon okončanja prethodne. Potrebno vam je neko vreme da se emotivno regenerišete. Ne treba da brinete zbog toga.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odlazak van grada ili neko kraće putovanje! Organizujte sebi neki vid izleta ili rekreacije.

 

JARAC

 

POSAO: Moguće je da ste uspeli da prevaziđete manju finansijsku krizu u koju ste upali i da ste konačno odahnuli. Osećate se daleko sigurnije i lakše sada kada je problem rešen.

LJUBAV: Spremni ste da priznate svoje greške i da zakopate ratnu sekiru. Vreme je da se komunikacija između vas i voljene osobe poboljša i da neke stvari polako dovedete u red.

ZDRAVLJE: Podložni ste alergijskim reakcijama, pa povedite računa iako generalno ne bi trebalo biti većih problema.

 

VODOLIJA

 

POSAO: Tokom današnjeg dana možete da očekujete stabilnu situaciju na polju posla. Nećete imati neke veće promene. Možete da se posvetite svojim redovnim poslovima.

LJUBAV: Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada sada je vreme da napravite prvi korak! Budite hrabri! Možete da očekujete da će vam se rizik isplatiti!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetjivom kožom. Priuštite sebi adekvatnu negu i kvalitetne proizvode.

 

RIBE

 

POSAO: Imali ste dovoljno razuma da ne poverujete u glasine koje su kružile i to vam se isplatilo. Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi na poslovnom planu.

LJUBAV: Jako je važno da voljenoj osobi pokažete svoje emocije, a ne da glumite da ste hladni i nezainteresovani. Oboje biste trebali da pokažete malo više razumevanja.

ZDRAVLJE: Poradite na tome da stvarate zdrave navike, ne samo u načinu ishrane nego i generalno na svim drugim poljima.

makonda-tracker