astro

Dnevni horoskop za 14. decembar: Škorpije, očekujte veoma lepu situaciju na polju ljubavi!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia

LAV

 

POSAO: Povoljan je dan da obnovite neku staru poslovnu saradnju ili da se posvetite poslovima koji su ostali nedovršeni iz prošlosti. Možete da očekujete solidnu situaciju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivu priliku za neobaveznu avanturu! Ako već pored sebe imati partnera, očekuje vas izlazak u zajedničkom društvu.

ZDRAVLJE: Prija vam da budete što aktivniji i važno vam je da se bavite nekim sportom.

 

DEVICA

 

POS AO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na radnom mestu, kao i dobru komunikaciju sa saradnicima. Sve obaveze završavate lako i na vreme.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja na polju ljubavi! Rado ćete prihvatiti svaku priliku koja vam se bude ukazala. Očekuje vas veoma zanimljiva situacija i novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Prijaće vam da neko vreme provedete sa vama dragom osobom i da se opustite.

 

VAGA

 

POSAO: Vaši nadređeni će vas nagraditi zbog dobro obavljenog posla. Moguće je da ste prevazišli njihova očekivanja. Dobijate neki novčani bonus ili povišicu.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Bilo bi lepo da joj priredite neko iznenađenje. Želite da joj pokažete koliko vam je stalo do nje i koliko vam je važna.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja ili neka lagana aktivnost. Ne biste trebali da se forsirate previše

.

ŠKORPIJA

 

POSAO: Veoma ste snalažljivi, što vam donosi pozitivne prilike na poslovnom planu. Očekuje vas uspeh. Ukoliko ste bez posla, veoma brzo vam dolazi mogućnost zaposlenja.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma mirnoj i lepoj situaciji na polju ljubavi. Pred vama je veoma pozitivan dan. Uživaćete u bliskosti koju imate sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Potrebno je da pronađete neki način da se opustite. Prijaće vam topla kupka ili preslušavanje omiljene muzike.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker