astro

Dnevni horoskop za 14. decembar: Škorpije, očekujte veoma lepu situaciju na polju ljubavi!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shuterstock
foto: Shuterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, nije još vreme da odustanete od svojih ideja. Pokažite da ste istrajni i uporni i adekvatna nagrada za vaš trud će doći.

LJUBAV: Ako ste slobodni, pred vama je veoma pozitivan dan koji vam donosi nova zanimljiva dešavanja. Možete da očekujete više od jedne ponude za emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Preporuka je da jedete laganiju hranu i da pazite na svoj stomak. Izbegavajte i preteran unos kofeina.

 

BIK

 

POSAO: Možete da se nadate pomoći od strane osobe rođene u znaku Škorpije. Vas dvoje ste prilično dobar tim. Razlikujete se ali i nadopunjujete baš onako kako treba.

LJUBAV: Ostavljate utisak veoma zanimljive osobe koja ima dosta toga da pruži. Srećnik koji vam se dopada je ponosan što ste ga izabrali. Očekuje vas veoma zanimljiv dan za ljubav!

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Možete da se nadate veoma dobroj situaciji na ovom planu.

 

BLIZANCI

 

POSAO: Postoje stvari koje morate rešiti. Vreme je da definišete svoje prioritete i da se maksimalno posvetite poslovima koji su od ključnog značaja.

LJUBAV: Voljena osoba traži sigurnost pored vas, pokažite joj da je na pravom mestu i da ćete sve učiniti za nju. Možete da očekujete da će vaša veza napredovati u skorijem periodu.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete se mnogo bolje osećati kada budete smanjili unos masne i brze hrane. Lakše ćete i smršati.

 

RAK

 

POSAO: Pred vama je veoma uspešan poslovni dan ako budete bili spremni da se oslonite na svoje unutrašnje predosećaje. Vaša intuicija je skoro sasvim nepogrešiva!

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada. Ona će veoma pozitivno reagovati na vašu ljubavnu ponudu. Nema potrebe da se brinete, zaista.

ZDRAVLJE: Obezbedite sebi više vremena za odmor, kako biste se regenerisali. Potreban vam je san.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

LAV

 

POSAO: Povoljan je dan da obnovite neku staru poslovnu saradnju ili da se posvetite poslovima koji su ostali nedovršeni iz prošlosti. Možete da očekujete solidnu situaciju.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni možete da očekujete zanimljivu priliku za neobaveznu avanturu! Ako već pored sebe imati partnera, očekuje vas izlazak u zajedničkom društvu.

ZDRAVLJE: Prija vam da budete što aktivniji i važno vam je da se bavite nekim sportom.

 

DEVICA

 

POS AO: Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na radnom mestu, kao i dobru komunikaciju sa saradnicima. Sve obaveze završavate lako i na vreme.

LJUBAV: Spremni ste za nova dešavanja na polju ljubavi! Rado ćete prihvatiti svaku priliku koja vam se bude ukazala. Očekuje vas veoma zanimljiva situacija i novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Prijaće vam da neko vreme provedete sa vama dragom osobom i da se opustite.

 

VAGA

 

POSAO: Vaši nadređeni će vas nagraditi zbog dobro obavljenog posla. Moguće je da ste prevazišli njihova očekivanja. Dobijate neki novčani bonus ili povišicu.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Bilo bi lepo da joj priredite neko iznenađenje. Želite da joj pokažete koliko vam je stalo do nje i koliko vam je važna.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam šetnja ili neka lagana aktivnost. Ne biste trebali da se forsirate previše

.

ŠKORPIJA

 

POSAO: Veoma ste snalažljivi, što vam donosi pozitivne prilike na poslovnom planu. Očekuje vas uspeh. Ukoliko ste bez posla, veoma brzo vam dolazi mogućnost zaposlenja.

LJUBAV: Možete da se nadate veoma mirnoj i lepoj situaciji na polju ljubavi. Pred vama je veoma pozitivan dan. Uživaćete u bliskosti koju imate sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Potrebno je da pronađete neki način da se opustite. Prijaće vam topla kupka ili preslušavanje omiljene muzike.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

STRELAC

 

POSAO: Želite da ostavite dobar utisak na razgovoru za posao koji vas očekuje. Možete da se nadate uspehu! Pred vama je prilika da pokažete sve svoje sposobnosti.

LJUBAV: Niste spremni za novu ozbiljnu vezu tako brzo nakon okončanja prethodne. Potrebno vam je neko vreme da se emotivno regenerišete. Ne treba da brinete zbog toga.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odlazak van grada ili neko kraće putovanje! Organizujte sebi neki vid izleta ili rekreacije.

 

JARAC

 

POSAO: Moguće je da ste uspeli da prevaziđete manju finansijsku krizu u koju ste upali i da ste konačno odahnuli. Osećate se daleko sigurnije i lakše sada kada je problem rešen.

LJUBAV: Spremni ste da priznate svoje greške i da zakopate ratnu sekiru. Vreme je da se komunikacija između vas i voljene osobe poboljša i da neke stvari polako dovedete u red.

ZDRAVLJE: Podložni ste alergijskim reakcijama, pa povedite računa iako generalno ne bi trebalo biti većih problema.

 

VODOLIJA

 

POSAO: Tokom današnjeg dana možete da očekujete stabilnu situaciju na polju posla. Nećete imati neke veće promene. Možete da se posvetite svojim redovnim poslovima.

LJUBAV: Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada sada je vreme da napravite prvi korak! Budite hrabri! Možete da očekujete da će vam se rizik isplatiti!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetjivom kožom. Priuštite sebi adekvatnu negu i kvalitetne proizvode.

 

RIBE

 

POSAO: Imali ste dovoljno razuma da ne poverujete u glasine koje su kružile i to vam se isplatilo. Možete da se nadate pozitivnoj atmosferi na poslovnom planu.

LJUBAV: Jako je važno da voljenoj osobi pokažete svoje emocije, a ne da glumite da ste hladni i nezainteresovani. Oboje biste trebali da pokažete malo više razumevanja.

ZDRAVLJE: Poradite na tome da stvarate zdrave navike, ne samo u načinu ishrane nego i generalno na svim drugim poljima.

makonda-tracker