astro

Dnevni horoskop za 14. decembar: Škorpije, očekujte veoma lepu situaciju na polju ljubavi!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shuterstock
foto: Shuterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, nije još vreme da odustanete od svojih ideja. Pokažite da ste istrajni i uporni i adekvatna nagrada za vaš trud će doći.

LJUBAV: Ako ste slobodni, pred vama je veoma pozitivan dan koji vam donosi nova zanimljiva dešavanja. Možete da očekujete više od jedne ponude za emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Preporuka je da jedete laganiju hranu i da pazite na svoj stomak. Izbegavajte i preteran unos kofeina.

 

BIK

 

POSAO: Možete da se nadate pomoći od strane osobe rođene u znaku Škorpije. Vas dvoje ste prilično dobar tim. Razlikujete se ali i nadopunjujete baš onako kako treba.

LJUBAV: Ostavljate utisak veoma zanimljive osobe koja ima dosta toga da pruži. Srećnik koji vam se dopada je ponosan što ste ga izabrali. Očekuje vas veoma zanimljiv dan za ljubav!

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Možete da se nadate veoma dobroj situaciji na ovom planu.

 

BLIZANCI

 

POSAO: Postoje stvari koje morate rešiti. Vreme je da definišete svoje prioritete i da se maksimalno posvetite poslovima koji su od ključnog značaja.

LJUBAV: Voljena osoba traži sigurnost pored vas, pokažite joj da je na pravom mestu i da ćete sve učiniti za nju. Možete da očekujete da će vaša veza napredovati u skorijem periodu.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete se mnogo bolje osećati kada budete smanjili unos masne i brze hrane. Lakše ćete i smršati.

 

RAK

 

POSAO: Pred vama je veoma uspešan poslovni dan ako budete bili spremni da se oslonite na svoje unutrašnje predosećaje. Vaša intuicija je skoro sasvim nepogrešiva!

LJUBAV: Otvoreno pokazujete svoje emocije prema osobi koja vam se dopada. Ona će veoma pozitivno reagovati na vašu ljubavnu ponudu. Nema potrebe da se brinete, zaista.

ZDRAVLJE: Obezbedite sebi više vremena za odmor, kako biste se regenerisali. Potreban vam je san.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker