Astro

Dnevni horoskop za 18. novembar: Vage, prijaće vam romantičan susret s bliskom osobom, Vodolije, postavite jasne ciljeve!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Od vas se očekuje da učinite više od drugih što vam u određenom smislu laska, ali vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate medju saradnicima. Ponekad treba potisnuti osećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvideli dobro rešenje.

 

JARAC

 

Zaključujete da susret sa jednom osobom, ne donosi veliko olakšanje ili odgovore na važna pitanja. Izbegavajte polemiku i ispoštujte zvanične propise. U dobrom društvu ili uz emotivnu bliskost, sve izgleda mnogo lakše i lepše. Računajte na podršku svoje porodice. Sklonost alergijskim reakcijama.

 

VODOLIJA

 

Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju u poslu kojim se bavite. Okolina ima pozitivnu ulogu u stvaranju različitih poslovnih kombinacija. Preuzmite inicijativu i postavite jasne ciljeve. U emotivnom smislu imate dobar predosećaj i delujete neodoljivo na osobu koja vam se dopada.

 

RIBE

 

Sačuvajte svoje optimističko raspoloženje. Važno je da pratite poslovni trend koji vam omogućava širu afirmaciju među saradnicima. Povremeno prednost treba dati poslovima u kojima se dobro osećate. Ako želite da sve funkcioniše na skoro idealan način, morate imati dobru volju i određene manire. Posetite stomatologa.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker