Astro

Dnevni horoskop za 18. novembar: Vage, prijaće vam romantičan susret s bliskom osobom, Vodolije, postavite jasne ciljeve!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

 

Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Primenjujte proverene obrasce u poslovnom dijalogu. Pre ili kasnije moraćete da položite svoje emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Partner želi da kontroliše vaše kretanje.

 

DEVICA

 

Delujete napeto u situacijama kada saradnici imaju jednostavnije rešenje. Ako zatražite nečiju pomoć, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolišete svoje emocije. Pripazite se, loše vam je postavljeno polje saobraćaja.

 

VAGA

 

Nalazite se u pomalo nezahvalnoj poziciji i neko kao da vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. Prijaće vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu..

 

ŠKORPIJA

 

Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima i zato nemojte očekivati previše razumevanja ili tolerancije. Važno je da odredite granicu. Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču. Razmislite koliko ste zaista odgovorni za situaciju u kojoj se nalazite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker