Astro

Dnevni horoskop za 18. novembar: Vage, prijaće vam romantičan susret s bliskom osobom, Vodolije, postavite jasne ciljeve!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Thinkstock
foto: Thinkstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao sto pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su vam praktična rešenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da zavrsite sve što ste započeli. Zahtevi koje upućujete partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono sto želite.

 

BIK

 

Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani, dokle god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu dominaciju i integritet.

 

BLIZANCI

 

Uvidjate da se vaše ideje razlikuju u odnosu na većinu, ali ne možete da prihvatite prosečna merila koja zagovaraju saradnici. Potrebno je da dokažete svoje sposobnosti, najbolje bez suvišnih reči koje stvaraju negativnu amosferu. Pokušavate da odgonetnete nečije emotivne signale, ali imate utisak da napor ostaje bez željenog odjeka.

 

RAK

 

Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u zajedničkom poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite neki konkretan potez koji će vam doneti vidljive rezultate. Počinju da vas iritiraju nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

LAV

 

Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Primenjujte proverene obrasce u poslovnom dijalogu. Pre ili kasnije moraćete da položite svoje emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Partner želi da kontroliše vaše kretanje.

 

DEVICA

 

Delujete napeto u situacijama kada saradnici imaju jednostavnije rešenje. Ako zatražite nečiju pomoć, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste i teže kontrolišete svoje emocije. Pripazite se, loše vam je postavljeno polje saobraćaja.

 

VAGA

 

Nalazite se u pomalo nezahvalnoj poziciji i neko kao da vam nameće svoja poslovna pravila. Nema razloga da trpite neuspeh zbog nečijeg ponašanja, ali nemojte ni preuveličavati svoje sposobnosti. Prijaće vam romantičan susret sa jednom bliskom osobom ili neka omiljena zabava u poznatom društvu..

 

ŠKORPIJA

 

Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima i zato nemojte očekivati previše razumevanja ili tolerancije. Važno je da odredite granicu. Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču. Razmislite koliko ste zaista odgovorni za situaciju u kojoj se nalazite.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

STRELAC

 

Od vas se očekuje da učinite više od drugih što vam u određenom smislu laska, ali vas i dodatno iscrpljuje. Nije lako sačuvati individualnost i neke korisne kontakte koje imate medju saradnicima. Ponekad treba potisnuti osećanja kako biste jasnije sagledali sve mogućnosti i uvideli dobro rešenje.

 

JARAC

 

Zaključujete da susret sa jednom osobom, ne donosi veliko olakšanje ili odgovore na važna pitanja. Izbegavajte polemiku i ispoštujte zvanične propise. U dobrom društvu ili uz emotivnu bliskost, sve izgleda mnogo lakše i lepše. Računajte na podršku svoje porodice. Sklonost alergijskim reakcijama.

 

VODOLIJA

 

Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju u poslu kojim se bavite. Okolina ima pozitivnu ulogu u stvaranju različitih poslovnih kombinacija. Preuzmite inicijativu i postavite jasne ciljeve. U emotivnom smislu imate dobar predosećaj i delujete neodoljivo na osobu koja vam se dopada.

 

RIBE

 

Sačuvajte svoje optimističko raspoloženje. Važno je da pratite poslovni trend koji vam omogućava širu afirmaciju među saradnicima. Povremeno prednost treba dati poslovima u kojima se dobro osećate. Ako želite da sve funkcioniše na skoro idealan način, morate imati dobru volju i određene manire. Posetite stomatologa.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker