Astro

Dnevni horoskop za 18. novembar: Vage, prijaće vam romantičan susret s bliskom osobom, Vodolije, postavite jasne ciljeve!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Thinkstock
foto: Thinkstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao sto pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su vam praktična rešenja, potrudite se da ubrzate svoj poslovni ritam i da zavrsite sve što ste započeli. Zahtevi koje upućujete partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono sto želite.

 

BIK

 

Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani, dokle god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite. Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu dominaciju i integritet.

 

BLIZANCI

 

Uvidjate da se vaše ideje razlikuju u odnosu na većinu, ali ne možete da prihvatite prosečna merila koja zagovaraju saradnici. Potrebno je da dokažete svoje sposobnosti, najbolje bez suvišnih reči koje stvaraju negativnu amosferu. Pokušavate da odgonetnete nečije emotivne signale, ali imate utisak da napor ostaje bez željenog odjeka.

 

RAK

 

Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u zajedničkom poslovanju i delujete suviše strogo u društvu saradnika. Umesto da kritikujete svoju okolinu, povucite neki konkretan potez koji će vam doneti vidljive rezultate. Počinju da vas iritiraju nečiji stavovi i impulsivno ponašanje. Partner ima pogrešnu predstavu o zajedničkim planovima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker