Astro

Dnevni horoskop za 17. novembar: Vage, nove vibracije donose burne promene!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?


 

foto: Shutterstock

 

LAV


Članovi porodice danas očekuju da im pomognete u rešavanju bitnih problema koje pre svega zahtevaju dodatne finansije. Jedan od njih može biti zbunjen kako da vam se obrati plašeći se vaše burne reakcije kada je novac u pitanju.

 

DEVICA

 

Danas morate potvrditi svoj stav kada je neko iz bliske okoline u pitanju. Niste u stanju da realizujete sve ono sto se od vas očekuje i to treba jasno i glasno reći. Vaša energija je grčevita i nepovezana, ali ipak bićete u stanju da uradite pravu stvar i razrešite gordijev čvor. Unosite više tečnosti u organizam.


VAGA


Možete osetiti nove vibracije koje će vas povezati sa nekim ko vam se svidja i samim tim sigurno je da će stvari postati još interesantnije. Vaša neverovatna energija je upravo u sinhronizaciji sa tom osobom pa planirajte uspeh na polju sentimenta. Bolovi u grudima su prolaznog karaktera.


ŠKORPIJA


Kada razmišljate o budućnosti shvatate da imate mnogo obaveza i pitate se kako ćete postići sve u zadatom roku. Veoma vam je teško da se skoncentrišete, pa samim tim nabijate sebi i dodatni pritisak. Preporuka je da u narednim danima proverite krvnu sliku koja će vam pokazati šta dalje valja činiti po pitanju zdravlja.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

( ASTROLOG: MARKO VORONJIN, WWW.ASTROUSLUGE.COM )
makonda-tracker