Astro

Dnevni horoskop za 17. novembar: Vage, nove vibracije donose burne promene!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN
Jako ste napeti, ali verovatno ste već smislili na koji način ćete potrošiti višak energije. Strastveni ste. Ne nervirajte se oko nevažnih stvari što vam je već postala praksa. Kompjuter i televizor sigurno ne deluju opuštajuće na vas, možete ih na kraće vreme zaboraviti.


BIK


U toku pre podneva obavite sve obaveze koje ste isplanirali za danas. Ne kvarite raspored koji ste isplanirali. Krajem dana se odmorite i pogledajte neki dobar film po mogućstvu komediju. Priredite sebi i dragim osobama iz bliskog okruženja neko iznenadjenje u vidu interesantnog poklona.


BLIZANCI


Provedite vreme u prijatnom društvu šetajući ili jednostavno odmarajte od brojnih obaveza koje vas pritiskaju ćaskanjem uz kafu. Ne osećate se dobro, a pad energije je prolaznog karaktera , pa očekujte bolje raspoloženje već sutra. Osetljiva su vam kolena i zglobovi zbog predugog sedenja u zgrčenom položaju.


RAK


Problemi s novcem vam oduzimaju previše mentalne energije – rešite bar jedan problem jednom i zauvek! To podrazumeva opraštanje duga ili traženje dodatnog posla, ali je verovatno da će promena biti drastična. Bolovi u stomaku posledica su nervoze koja vas muči a ne neadekvatne ishrane.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( ASTROLOG: MARKO VORONJIN, WWW.ASTROUSLUGE.COM )
makonda-tracker