Astro

Dnevni horoskop za 17. novembar: Vage, nove vibracije donose burne promene!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN
Jako ste napeti, ali verovatno ste već smislili na koji način ćete potrošiti višak energije. Strastveni ste. Ne nervirajte se oko nevažnih stvari što vam je već postala praksa. Kompjuter i televizor sigurno ne deluju opuštajuće na vas, možete ih na kraće vreme zaboraviti.


BIK


U toku pre podneva obavite sve obaveze koje ste isplanirali za danas. Ne kvarite raspored koji ste isplanirali. Krajem dana se odmorite i pogledajte neki dobar film po mogućstvu komediju. Priredite sebi i dragim osobama iz bliskog okruženja neko iznenadjenje u vidu interesantnog poklona.


BLIZANCI


Provedite vreme u prijatnom društvu šetajući ili jednostavno odmarajte od brojnih obaveza koje vas pritiskaju ćaskanjem uz kafu. Ne osećate se dobro, a pad energije je prolaznog karaktera , pa očekujte bolje raspoloženje već sutra. Osetljiva su vam kolena i zglobovi zbog predugog sedenja u zgrčenom položaju.


RAK


Problemi s novcem vam oduzimaju previše mentalne energije – rešite bar jedan problem jednom i zauvek! To podrazumeva opraštanje duga ili traženje dodatnog posla, ali je verovatno da će promena biti drastična. Bolovi u stomaku posledica su nervoze koja vas muči a ne neadekvatne ishrane.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 


 

foto: Shutterstock

 

LAV


Članovi porodice danas očekuju da im pomognete u rešavanju bitnih problema koje pre svega zahtevaju dodatne finansije. Jedan od njih može biti zbunjen kako da vam se obrati plašeći se vaše burne reakcije kada je novac u pitanju.

 

DEVICA

 

Danas morate potvrditi svoj stav kada je neko iz bliske okoline u pitanju. Niste u stanju da realizujete sve ono sto se od vas očekuje i to treba jasno i glasno reći. Vaša energija je grčevita i nepovezana, ali ipak bićete u stanju da uradite pravu stvar i razrešite gordijev čvor. Unosite više tečnosti u organizam.


VAGA


Možete osetiti nove vibracije koje će vas povezati sa nekim ko vam se svidja i samim tim sigurno je da će stvari postati još interesantnije. Vaša neverovatna energija je upravo u sinhronizaciji sa tom osobom pa planirajte uspeh na polju sentimenta. Bolovi u grudima su prolaznog karaktera.


ŠKORPIJA


Kada razmišljate o budućnosti shvatate da imate mnogo obaveza i pitate se kako ćete postići sve u zadatom roku. Veoma vam je teško da se skoncentrišete, pa samim tim nabijate sebi i dodatni pritisak. Preporuka je da u narednim danima proverite krvnu sliku koja će vam pokazati šta dalje valja činiti po pitanju zdravlja.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 


 

foto: Profimedia

 

STRELAC


Obaveze koje imate vas guše i pritiskaju. Sve manje koncentracije imate. Ozbiljno razmišljate o tome da je došlo vreme da promenite radno mesto. Moguće je da imate hronični problem sa niskim pritiskom. Ipak, umereno sa kafama i cigaretama. Pazite da ishitrenom reakcijom ne povredite nekog iz bliskog okruženja.


JARAC


Kao da gubite kontrolu kada su u pitanju posao i finansije. To vas izuzetno nervira i ne dozvoljava da se niti na trenutak opustite. Ipak, kada pogedate sve što ste postigli u prethodnom periodu ne možete biti nezadovoljni. Ne može vam uvek i na svim poljima ići. Kada to uspete na pravi način shvatiti neće biti problema.


VODOLIJA


Vikend koji stiže pruža priliku da rezimirate sve ono što vam se dogadjalo u prethodnom periodu.Veza u kojoj se nalazite je površna. Osećate potrebu da partner učini nešto epohalno i dokaže pravu ljubav. Mogući su problemi sa bubrezima, u vidu peska ili kamenja. Utoplite se i sprečite pojavu bakterija u mokraći. Uzimajte više tečnosti.


RIBE


Partner je danas izuzeto hladan i neraspoložen. Potrudite se da mu ugodite koliko možete. Nije dobar dan za bilo kakvo isterivanje pravde niti teranja mak na konac. Prošli ste težak period na sentimentalnom planu i nema potrebe otkopavati ratne sekire. Dobra i bogata trpeza uticaće na popravljanje raspoloženja.
 

( ASTROLOG: MARKO VORONJIN, WWW.ASTROUSLUGE.COM )
makonda-tracker