Astro

Dnevni horoskop za 16. novembar: Dragi Rakovi, OVO unosi pometnju u vaš ljubavni život

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...

 

 

foto: Profimedia

 

LAV

 

Nema potrebe za brigu, iako ste okupirani jakim emocijama i nezadovoljni trenutnim položajem na radnom mestu. Naučite lekcije iz prošlosti kako se neke stvari ne bi bespotrebno ponavljale. Situacija na ljubavnom planu viđe nego zadovoljavajuća i to vas hrabri. Prekontrolišite vid naročito ako već imate dioptriju.


DEVICA


Možete biti pod utiskom raznih događaja koji su vam smetnja u daljem radu. Niste očekivali da će neke stvari krenuti tim tokom ali imate sreće, kao i uvek. Kao i uvek imate sreće u ljubavi. Pravi ste rasipnik kada je deljenje emocija i to se mora dobrim vratiti. Alergija vas sve više pritiska.


VAGA


Ne smete emotivno biti uznemireni zbog posla koji radite. Veliki ste organizator i svi očekuju od vas da budete stabilni. Velike šanse imate za novac. Emotivno ste u dobrom periodu. Kašalj vas muči duže vremena a ne vidite rešenje obzirom da su sve analize koje ste obavili sasvim u redu.


ŠKORPIJA


U ovoj nedelji ste bili toliko rasejani i opterećeni obavezama da ćete teško ostati skoncentrisani. Bolje je da sve zapišete, sačuvate i pokušate bolje da se organizujete. Potrebna vam je podrška okoline pa se oslonite na obećanja koja su vam ranije data. Voljena osoba će teško pratiti vaše promene raspoloženja i prohteva.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

( ASTROLOG: MARKO VORONJIN, WWW.ASTROUSLUGE.COM )
makonda-tracker