Astro

Dnevni horoskop za 16. novembar: Dragi Rakovi, OVO unosi pometnju u vaš ljubavni život

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shitterstock
foto: Shitterstock

OVAN

 

Ako vam smeta ponašanje nekog od kolega, slobodno mu skrenite pažnju na to. Ogovaranjem nećete ništa postići a postoji šansa i da loše priče stignu do njega i samim tim udvostručite probleme. Bićete zadovoljni jer ste konačno

uspeli da nasmejete partnera i da mu udovoljite. Puni ste pozitivne energije.

 

BIK

 

Ovo je dan kada imate više ideje nego nešto što konkretno možete da uradite. Sakupljate snagu da pregurate radnu nedelju do kraja. Imate lep odnos sa partnerom. Najbolje funkcionišete kada ste zajedno odvojeni od drugih ljudi. Brinete o svojim ukućanima. Volite toplinu doma i to vas dodatno motiviše.

 

BLIZANCI


Predani ste poslu do kraja i to se ne može zanemariti. Ipak, razmislite da li je pametno da posao sa vama napušta kancelariju i često vam oduzima i dobar deo slobodnog vremena. Nemate novčanu satisfakciju pa bi trebali povući ručnu kočnicu. Očekuje vas zanimljiv vikend sa nekoliko interesantnih telefonskih razgovora.


RAK


Često brzopleto donosite odluke, ali brzina razvoja događaja kao da odgovara vašem burnom temperamentu. Savetuje vam se odmor i pasivno komuniciranje. Volite da budete sami. Ponekad niste jasni partneru i to unosi pometnju u vašu vezu. Osećaj tromosti zbog previše tečnosti u organizmu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

foto: Profimedia

 

LAV

 

Nema potrebe za brigu, iako ste okupirani jakim emocijama i nezadovoljni trenutnim položajem na radnom mestu. Naučite lekcije iz prošlosti kako se neke stvari ne bi bespotrebno ponavljale. Situacija na ljubavnom planu viđe nego zadovoljavajuća i to vas hrabri. Prekontrolišite vid naročito ako već imate dioptriju.


DEVICA


Možete biti pod utiskom raznih događaja koji su vam smetnja u daljem radu. Niste očekivali da će neke stvari krenuti tim tokom ali imate sreće, kao i uvek. Kao i uvek imate sreće u ljubavi. Pravi ste rasipnik kada je deljenje emocija i to se mora dobrim vratiti. Alergija vas sve više pritiska.


VAGA


Ne smete emotivno biti uznemireni zbog posla koji radite. Veliki ste organizator i svi očekuju od vas da budete stabilni. Velike šanse imate za novac. Emotivno ste u dobrom periodu. Kašalj vas muči duže vremena a ne vidite rešenje obzirom da su sve analize koje ste obavili sasvim u redu.


ŠKORPIJA


U ovoj nedelji ste bili toliko rasejani i opterećeni obavezama da ćete teško ostati skoncentrisani. Bolje je da sve zapišete, sačuvate i pokušate bolje da se organizujete. Potrebna vam je podrška okoline pa se oslonite na obećanja koja su vam ranije data. Voljena osoba će teško pratiti vaše promene raspoloženja i prohteva.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Shutterstock

 

STRELAC


Uspevate da se maksimalno opustite i uživate u ovom danu. Kratak predah na poslu iskoristite da napunite baterije, jer su pred vama novi životni izazovi. Prijatelji ali i ljubav su zaslužni za stanje sreće i lepog izgleda. Smanjite porcije i ustajte od stola kada ostetite prvu sitost. Strogo pazite na ishranu.


JARAC


Finansije vam ozbiljno osciliraju tokom ovog perioda. Ne savetuje vam se podizanje kredita ili veće pozajmice. Biće prijatnih iznenađenja kada je novac u pitanju ali vas očekuju i neki neplanirani troškovi. Zainteresovaće vas neka osoba s polja posla koja se vraća u vaš život pod zaista čudnim okolnostima. Bol u mišićima.


VODOLIJA


Smisao za dobru procenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učiniće da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svesni ste svojih prenosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to Vam uliva dodatnu sigurnost. Uz blisku osobu osećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da Vas neko uznemirava. Prijaće vam dijetalna ishrana.


RIBE


Osećate priliv pozitivne energije i mislite da sve sto započnete, možete da privedete kraju bolje nego vaši saradnici. U naletu dobrog raspoloženja uspevate da završite različite obaveze i da budete od velike pomoći. Čini vam se da voljena osoba spremno reaguje na svaki vaš mig.
 

( ASTROLOG: MARKO VORONJIN, WWW.ASTROUSLUGE.COM )
makonda-tracker