Astro

Dnevni horoskop za 16. novembar: Dragi Rakovi, OVO unosi pometnju u vaš ljubavni život

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shitterstock
foto: Shitterstock

OVAN

 

Ako vam smeta ponašanje nekog od kolega, slobodno mu skrenite pažnju na to. Ogovaranjem nećete ništa postići a postoji šansa i da loše priče stignu do njega i samim tim udvostručite probleme. Bićete zadovoljni jer ste konačno

uspeli da nasmejete partnera i da mu udovoljite. Puni ste pozitivne energije.

 

BIK

 

Ovo je dan kada imate više ideje nego nešto što konkretno možete da uradite. Sakupljate snagu da pregurate radnu nedelju do kraja. Imate lep odnos sa partnerom. Najbolje funkcionišete kada ste zajedno odvojeni od drugih ljudi. Brinete o svojim ukućanima. Volite toplinu doma i to vas dodatno motiviše.

 

BLIZANCI


Predani ste poslu do kraja i to se ne može zanemariti. Ipak, razmislite da li je pametno da posao sa vama napušta kancelariju i često vam oduzima i dobar deo slobodnog vremena. Nemate novčanu satisfakciju pa bi trebali povući ručnu kočnicu. Očekuje vas zanimljiv vikend sa nekoliko interesantnih telefonskih razgovora.


RAK


Često brzopleto donosite odluke, ali brzina razvoja događaja kao da odgovara vašem burnom temperamentu. Savetuje vam se odmor i pasivno komuniciranje. Volite da budete sami. Ponekad niste jasni partneru i to unosi pometnju u vašu vezu. Osećaj tromosti zbog previše tečnosti u organizmu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( ASTROLOG: MARKO VORONJIN, WWW.ASTROUSLUGE.COM )
makonda-tracker