Astro

Dnevni horoskop za 2. novembar: Strelčevi, pred vama je srećan preokret u profesiji i privatnom životu!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock


STRELAC


Utičete na razvoj događaja, a da toga niste svesni. Pred vama je srećan preokret u profesiji i privatnom životu. Ukoliko planirate na duge staze, pravi je momenat. Retko kad ste u prilici da tako jasno postavljate stvari na pravo mesto. Nervoza je posledica precenjivanja sopstvenih mogućnosti.


JARAC


Iako ste osetljiviji nego što pokazujete, uspećete da izvesnu situaciju shvatite realno i da se ne nervirate. Ukoliko ste želeli da do nečega dođete, pa vam nije pošlo za rukom, sagledaćete stvari iz raznih uglova i shvatiti da je tako moralo biti. Ne možete ni na koga da se ljutite, jer za to nemate opravdanja.


VODOLIJA


Sve je u stilu vruće-hladno. Puno posla i nerviranja, ali i ostvarenja. Sa Strelčevima ostvarujete izrazito plodnu saradnju, pa im bar na rečima to dajte do znanja. U fazi ste finansijskih dobitaka, sklonosti ka uživanju u lepim stvarima i hrani. Ovo poslednje je najopasnije: stvara višak šećera u krvi.


RIBE


Shvatili ste da iskrenošću ništa ne možete postići, pa blefirate. Izbegavajte finansijske transakcije izvesno vreme, jer su mogući gubici. Ovo se odnosi na pripadnike znaka koji su u biznisu. Okultno orijentisane Ribe nemaju šta da izgube. Kod njih je sve pod kontrolom, izuzev prehlade. Imunitet je oslabljen.

makonda-tracker