Astro

Dnevni horoskop za 2. novembar: Strelčevi, pred vama je srećan preokret u profesiji i privatnom životu!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock


LAV


Polako dolazite k sebi i oporavljate se od stresova prethodnog dana. Bavljenje mističnim i psihološkim temama predstavlja najbolji lek. Ako pokušate od nekoga da zatražite pomoć, bićete neprijatno iznenađeni. Još više ćete biti šokirani saznanjem da nemate na koga da se oslonite kad vam je to najpotrebnije.


DEVICA


Pokušajte da u radu nađete odgovor za nezadovoljstvo. Ako budete izbegavali finansijska ulaganja i poveli više računa o novcu, postoji šansa da ublažite neugodnosti. Mogući su problemi vezani za oslabljenu funkciju jetre, ali je poželjno da konsultaciju sa lekarom odložite za sutra.


VAGA


Prija vam društvo osoba sa kojima imate nešto zajedničko. Pošto ste uspeli da prevaziđete emotivne barijere, postali šarmantni, neodoljivi i neponovljivi, partner je lud za vama. Eto načina kako da ga definitivno pridobijete. Problem je u tome što niste uvek u sličnom raspoloženju, a da glumite ne umete.


ŠKORPIJA


Šanse su prošle. Ako ih niste iskoristili, to je vaš problem. Nadajmo se da ste ipak to učinili, te se okrećete novim sadržajima. U izgledu je zarada, ali i trošenje. Na planu finansija se morate korigovati, jer ste ušli u fazu kada ne možete da pratite potrošačke apetite. Partner zahteva da mu posvetite više pažnje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker