Astro

Dnevni horoskop za 2. novembar: Strelčevi, pred vama je srećan preokret u profesiji i privatnom životu!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN


Vodolija vam na sebi svojstven način pomaže da se dobro osećate. Podržava vas u nekim idejama i pomaže u njihovoj realizaciji. Pošto ste sa njom u više nego prijateljskoj šemi, ne dozvolite da je agresivno ponašanje koje povremeno ispoljavate osujeti u daljim dobročinstvima. Što je mnogo - mnogo je, pa i od vas.


BIK
Ovo baš i nije vaš dan. Okruženi ste lažima i prevarama sa svih strana, ili bar tako mislite. Biće da je pre ovo drugo u pitanju. Tu je još i sklonost ka prehladama - posledica pada imuniteta. Nije ni čudo što se ponašate nepraktično i što upadate u probleme. Povedite računa o zdravlju. Popravite kvalitet ishrane.


BLIZANAC


Kad biste više radili, a manje pričali - bilo bi sjajno. U fazi ste maštanja i traženja hleba bez motike, što je, kad bolje razmislite, nemoguće. Ne dešava se nikada, bar ne vama. Planetarni aspekti ukazuju na prividnu sreću, eventualne finansijske gubitke i štednju. Posetu lekaru odložite zbog mogućnosti pogrešne dijagnoze.


RAK


Rakovi i Vodolije su idealna kombinacija. Nekonvencionalnost osoba uranskog tipa savršeno vam odgovara, bar danas. Prosto uživate ne samo u njihovom društvu već i u načinu na koji oni razmišljaju. Na njihovom primeru se učite. Povedite računa o imunitetu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock


LAV


Polako dolazite k sebi i oporavljate se od stresova prethodnog dana. Bavljenje mističnim i psihološkim temama predstavlja najbolji lek. Ako pokušate od nekoga da zatražite pomoć, bićete neprijatno iznenađeni. Još više ćete biti šokirani saznanjem da nemate na koga da se oslonite kad vam je to najpotrebnije.


DEVICA


Pokušajte da u radu nađete odgovor za nezadovoljstvo. Ako budete izbegavali finansijska ulaganja i poveli više računa o novcu, postoji šansa da ublažite neugodnosti. Mogući su problemi vezani za oslabljenu funkciju jetre, ali je poželjno da konsultaciju sa lekarom odložite za sutra.


VAGA


Prija vam društvo osoba sa kojima imate nešto zajedničko. Pošto ste uspeli da prevaziđete emotivne barijere, postali šarmantni, neodoljivi i neponovljivi, partner je lud za vama. Eto načina kako da ga definitivno pridobijete. Problem je u tome što niste uvek u sličnom raspoloženju, a da glumite ne umete.


ŠKORPIJA


Šanse su prošle. Ako ih niste iskoristili, to je vaš problem. Nadajmo se da ste ipak to učinili, te se okrećete novim sadržajima. U izgledu je zarada, ali i trošenje. Na planu finansija se morate korigovati, jer ste ušli u fazu kada ne možete da pratite potrošačke apetite. Partner zahteva da mu posvetite više pažnje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock


STRELAC


Utičete na razvoj događaja, a da toga niste svesni. Pred vama je srećan preokret u profesiji i privatnom životu. Ukoliko planirate na duge staze, pravi je momenat. Retko kad ste u prilici da tako jasno postavljate stvari na pravo mesto. Nervoza je posledica precenjivanja sopstvenih mogućnosti.


JARAC


Iako ste osetljiviji nego što pokazujete, uspećete da izvesnu situaciju shvatite realno i da se ne nervirate. Ukoliko ste želeli da do nečega dođete, pa vam nije pošlo za rukom, sagledaćete stvari iz raznih uglova i shvatiti da je tako moralo biti. Ne možete ni na koga da se ljutite, jer za to nemate opravdanja.


VODOLIJA


Sve je u stilu vruće-hladno. Puno posla i nerviranja, ali i ostvarenja. Sa Strelčevima ostvarujete izrazito plodnu saradnju, pa im bar na rečima to dajte do znanja. U fazi ste finansijskih dobitaka, sklonosti ka uživanju u lepim stvarima i hrani. Ovo poslednje je najopasnije: stvara višak šećera u krvi.


RIBE


Shvatili ste da iskrenošću ništa ne možete postići, pa blefirate. Izbegavajte finansijske transakcije izvesno vreme, jer su mogući gubici. Ovo se odnosi na pripadnike znaka koji su u biznisu. Okultno orijentisane Ribe nemaju šta da izgube. Kod njih je sve pod kontrolom, izuzev prehlade. Imunitet je oslabljen.

makonda-tracker