Astro

Dnevni horoskop za 2. novembar: Strelčevi, pred vama je srećan preokret u profesiji i privatnom životu!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN


Vodolija vam na sebi svojstven način pomaže da se dobro osećate. Podržava vas u nekim idejama i pomaže u njihovoj realizaciji. Pošto ste sa njom u više nego prijateljskoj šemi, ne dozvolite da je agresivno ponašanje koje povremeno ispoljavate osujeti u daljim dobročinstvima. Što je mnogo - mnogo je, pa i od vas.


BIK
Ovo baš i nije vaš dan. Okruženi ste lažima i prevarama sa svih strana, ili bar tako mislite. Biće da je pre ovo drugo u pitanju. Tu je još i sklonost ka prehladama - posledica pada imuniteta. Nije ni čudo što se ponašate nepraktično i što upadate u probleme. Povedite računa o zdravlju. Popravite kvalitet ishrane.


BLIZANAC


Kad biste više radili, a manje pričali - bilo bi sjajno. U fazi ste maštanja i traženja hleba bez motike, što je, kad bolje razmislite, nemoguće. Ne dešava se nikada, bar ne vama. Planetarni aspekti ukazuju na prividnu sreću, eventualne finansijske gubitke i štednju. Posetu lekaru odložite zbog mogućnosti pogrešne dijagnoze.


RAK


Rakovi i Vodolije su idealna kombinacija. Nekonvencionalnost osoba uranskog tipa savršeno vam odgovara, bar danas. Prosto uživate ne samo u njihovom društvu već i u načinu na koji oni razmišljaju. Na njihovom primeru se učite. Povedite računa o imunitetu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker