astro prognoza

Ponedeljak, 28. oktobar će biti veoma uzbudljiv: Astro prognoza za svih 12 znakova Zodijaka

0

Zvezde su spremile pravu malu igranku na nebu, zavirite među njih i pogledajte šta je to što su spremile ovog ponedeljka za vaš znak

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 28. OKTOBAR foto: Shutterstock/Alliance Images

STRELAC

 

Jedna osoba vam može izaći u susret po pitanju koje vam je poslovno bitno. U emotivnom segmentu ste se jako pokrenuli ka nekom koga već poznajete od ranije. Očekuje vas vrlo zanimljiva komunikacija, čak možda i susret.

 

JARAC

 

Danas nemojte ubeđivati nikoga, jer ako budete potencirali na pokušajima da nekoga uverite to samo može biti shvaćeno pogrešno. Vaše je da predložite. U emotivnim vezama ćete imati dobru komunikaciju i razumevanje.

VODOLIJA

 

Dan odličan za finansijske prilive. Danas je moguće sklopiti dogovor koji će biti isplativ. Sa voljenom osobom je potrebno da porazgovarate o promenama u vašem odnosu. Dobro razumevanje i usklađivanje po svim pitanjima.

 

RIBE

 

Postavite se odgovorno prema obavezi koju preuzimate na sebe. Saradnici to očekuju od vas i potrudite se da se predstavite u najboljem svetlu. Dan je dobar i za dogovore sa poslovnim partnerima. U vezama - strast stavljate na prvo mesto.

 

Bonus video:

Kad se spoje astrologija i religija

 

 

 

makonda-tracker