spremite se za harmoniju

Za 3 znaka 26. oktobra počinje – era radosti! Kome stiže finansijska injekcija, a ko će konačno početi život ispočetka?

0

Prema tumačenju astrologa, 26. dan oktobra 2024. dan je koji će biti velika prekretnica za pripadnike tri znaka Zodijaka.

Talas radosti preplaviće od 26. oktobra tri znaka Zodijaka i pomoći im da nastave dalje s više energije
Talas radosti preplaviće od 26. oktobra tri znaka Zodijaka i pomoći im da nastave dalje s više energijefoto: Uladzislau Salikau / Panthermedia / Profimedia

U vazduhu se oseća nešto dobro, makar u slučaju tri horoskopska znaka!


Položaji planeta biće povoljni za većinu, a Sunce i Mesec udružiće se kako bi posebnu energiju poslali određenim pripadnicima Zodijaka.

 

Oni bi mogli da budu praćeni srećom i osećajem velike radosti i bezbrižnosti na svakom koraku.

  • Lav

 

Horoskopski Lavovi i Lavice od 26. godine mogu da očekuju pozitivnije vibracije
Horoskopski Lavovi i Lavice od 26. godine mogu da očekuju pozitivnije vibracijefoto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Sezona radosti je pred vama Lavovi, više nego pred bilo kojim drugim znakom!


Vašim horoskopskim znakom vlada Sunce, pa će tranzit poput aktuelnog poravnanja Sunca s Mesecom, doneti prednost i pomoći vam da se okoristite onako kako samo rođena zvezda poput vas zna.


Nećete imati potrebu da se žalite ni na šta, emitovaćete se samo pozitivnu energiju i niko i ništa vam neće preterano ići na živce. Sigurni ste u to ko ste i šta radite, iako ste u prošlosti pravili greške. S njima je gotovo i vi spremno dočekujete pozitivne vibracije, koje su svuda oko vas.

 

  • Škorpija

 

Jesen posebno prija Škorpijama, a ova mu daje talas pozitive od 26. oktobra
Jesen posebno prija Škorpijama, a ova mu daje talas pozitive od 26. oktobrafoto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Pripadnicima horoskopskog znaka Škorpije je jesen uglavnom omiljeno godišnje doba, a ove godine ona donosi još više radosti zahvalnosti.


Nastupa odličan period u vašem životu, posebno zahvaljujući tome što je i počela vladavina vašeg znaka Zodijaka, a planete se postavljaju tako da vam stvore sve preduslove za harmoniju i zadovoljstvo.

Možete očekivati iviše novca nego inače, a veoma je važno da ništa ne uzimate zdravo za gotovo i budete na opretu pri trošenju.

 

  • Strelac

 

Strelac je urođeno radostan zahvaljujući uticaju Jupitera, a od 26. oktobra dobija novi talas pozitivne energije
Strelac je urođeno radostan zahvaljujući uticaju Jupitera, a od 26. oktobra dobija novi talas pozitivne energijefoto: Dzhulbee/Shutterstock

Sezona radosti nastupa i za znak Strelca, koji će se konačno pomiriti s time da neke stvari jednostavno nisu za njega i zahvalan je na onome što ima u svom životu.


Budući da su Strelčevi prirodno optimistični, ovaj položaj Sunca i Meseca njima će doneti "buster dozu" pozitivne energije. Čak i ako naiđete na neku prepreku, to ćete dočekati spremno i sa osmehom, a čekaju vas i neke lepe stvari.


Posebno je dobra stvar što ćete uspeti da zalečite neke stare rane, što će vas još više osloboditi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je mundalna astrologija?

 

makonda-tracker