astro prognoza

Dnevni horoskop za 19. oktobar: Astro prognoza za svih 12 znakova Zodijaka

0

Najtačniji dnevni horoskop za 19. oktobar za sve znakove Zodijaka.

Šta vam donosi horoskop za 19. oktobar?
Šta vam donosi horoskop za 19. oktobar?foto: Victoria Chudinova/Shutterstock

Strelac

 

Smatrate da ste uradili sve što je do vas po pitanju poslovnog dogovora ili saradnje i ne sviđa vam se što vidite da stvari neće ići baš onako kao što ste vi to zamislili. Voljena osoba vam može poremetiti planove za izlazak sa prijateljima.

 

Jarac

 

Teško ćete dolaziti do prave komunikacije i dogovora sa ljudima iz neposrednog okruženja. Ni vi ni oni niste spremni da popustite, pa će neke stvari koje bi trebalo odraditi ipak ostati za drugi dan. Veliko uzbuđenje zbog susreta sa nekim.

 

Vodolija

 

Dan je odličan da potrošite mnogo više nego što imate, pa se dobro presaberite. Smatrate da niste pokazali najbolje od sebe u jednom novom poznanstvu. Druga strana će vas demantovati, jer insistira na nastavku komunikacije i susretu sa vama.

 

Ribe

 

Danas ćete se baš teško „kopčati“ sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt, bez obzira da li su to poslovni saradnici, ukućani ili neko ko vam je emotivno bitan. Zato ne žurite sa zaključcima, ali ni u dogovorima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker