prognoza

Dnevni horoskop za 14. oktobar: Lavove čeka flert na neočekivanom mestu, Škorpijama povoljnije stanje u drugom delu dana

0

Pred Blizancima je jedan bitan razgovor, dok će Device mučiti nesigurnost, a šta još astrolog predviđa za ponedeljak, 14. oktobar, saznajte u nastavku.

Pred Blizancima je jedan bitan razgovor
Pred Blizancima je jedan bitan razgovorfoto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

STRELAC


Svesni ste da je nešto što vam se nudi prilično dobro, ali nedovoljno da biste bili u potpunosti zadovoljni. Planirani dogovor sa partnerom moguće je da ćete morati da odložite zbog obaveza, ali i zbog premorenosti i manjka energije.


JARAC


Neko od vas zahteva da promenite ponašanje, što vam teško pada. Smatrate da druga strana greši i niste spremni na kompromis. U postupcima i rečima voljene osobe tražićete skrivena značenja, jer se danas osećate nesigurno u partnerovu vernost.

VODOLIJA


Danas vam neko može prebaciti da niste odradili poslovnu obavezu kako treba, ali vi trenutno niste spremni da slušate tuđe kritike. Svesni ste da je u datim okolnostima to bio vaš maksimum. Smatrate da se neko prema vama ne ponaša korektno.


RIBE


Koliko god ne želeli da obraćate pažnju na mišljenja i sugestije drugih, ipak ispada da su oni oko vas u pravu i da biste trebali neke stvari da promenite. Pokušavate da doprete do jedne osobe koja vas jako interesuje, ali nemate većeg uspeha u tome.

 

BONUS VIDEO

Strategija dobitnika igara na sreću

 

makonda-tracker