astro prognoza

Jedan znak čeka ozbiljan problem, a Blizance neiskreno okruženje: Dnevni horoskop za ponedeljak, 16. septembar

0

Bikovi bi mogli da dobiju ponudu kakvu ne očekuju, a Rakovima bi na poslu moglo da bude veoma nestabilno i burno. Šta vas sve čeka 16. septembra, proverite u astrološkoj prognozi...

Bikovi bi mogli da dobiju ponudu kakvu ne očekuju
Bikovi bi mogli da dobiju ponudu kakvu ne očekujufoto: Shutterstock / Zoran Zeremski

LAV


Imaćete osećaj da su neke stvari u poslovnom segmentu konačne i da vi ne možete uraditi ništa po tom pitanju. Ne pokušavajte da promenite situacije, već da im se prilagodite. Ono što želite nije u skladu sa onim što dobijate u svojim emotivnim vezama.


DEVICA


Ovaj dan jednostavno nije „vaš“. Niti ste vi u posebnom raspoloženju za posao, niti imate podsticaj da se aktivirate po pitanju obaveza koje su se nagomilale. Malo ste više romantično raspoloženi i prijaće vam komunikacija i susret sa voljenom osobom.

VAGA


Pozitivne informacije stižu do vas, ali ste vi suviše obuzeti razmišljanjima o projektu u koji ste uključeni, da nećete stići ni da se obradujete. Takođe, imate problem da se uklopite sa nekim sa kim od skoro sarađujete. Mnogo razmišljate o osobi za koju ste zainteresovani.


ŠKORPIJA


Iako ćete u prvom delu dana smatrati da ne možete da završite ono na šta ste se obavezali, popodnevni časovi vam donose jaču energiju i fokusiranost na posao. Jako vas frustrira što se ne dešava nikakav konkretniji pomak sa osobom za koju ste zainteresovani.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker