astro prognoza

Jedan znak čeka ozbiljan problem, a Blizance neiskreno okruženje: Dnevni horoskop za ponedeljak, 16. septembar

0

Bikovi bi mogli da dobiju ponudu kakvu ne očekuju, a Rakovima bi na poslu moglo da bude veoma nestabilno i burno. Šta vas sve čeka 16. septembra, proverite u astrološkoj prognozi...

Najtačniji dnevni horoskop za 16. septembar
Najtačniji dnevni horoskop za 16. septembarfoto: Shutterstock / Max4e Photo

Dnevni horoskop piše Olga Savić.

 

OVAN


Moći ćete da uhvatite zalet kada je poslovni segment u pitanju. Ipak, postoji mogućnost za greške jer ste nefokusirani i razmišljate o stvarima koje nemaju veze sa poslom. Neke dileme stoje pred vama u emotivnom segmentu. Ne odlučujte na brzinu.


BIK


Može vam se ponuditi nešto što iskače van obrazaca onoga što ste radili do sada. I pored nesigurnosti, vredelo bi makar razmisliti o ovoj ponudi. U ljubavi su moguća neuobičajena ponašanja ili čak ulazak u neobaveznu avanturu.

BLIZANCI


Razmišljate o nečijim rečima i što više analizirate situaciju, sve ste manje sigurni u iskrenost osobe koja pokušava da vas ubedi u neke stvari. Budite obazrivi, pogotovo ako je neka vrsta rizika u pitanju. Imate osećaj da emotivni partner nije iskren.


RAK


Poslovno okruženje može biti mesto grešaka i trzavica sa kolegama. Pokušajte da ne potpirujete dodatno situaciju. Iako imate osećaj da vas emotivni partner ne razume, potrudite se da ne unosite tenziju u vašu komunikaciju. Lako je prebroditi neke stvari.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker