astro prognoza

Dnevni horoskop za 30. avgust za svih 12 znakova

0

Najtačniji dnevni horoskop za 30. avgust

Šta vam donosi dnevni horoskop za 30. avgust?
Šta vam donosi dnevni horoskop za 30. avgust?foto: Kleber Cordeiro/Shutterstock

Strelac

 

Potrebna vam je neka vrsta usluge. Možete je dobiti, ali ne smete prikrivati prave razloge, budite iskreni i otvoreni. Vreme je da voljenoj osobi pokažete više razumevanja po nekim pitanjima. Previše ste stegnuti u pokazivanju emocija.

 

Jarac

 

Stoji neka forma dogovora sa bitnim saradnikom ili nadređenom osobom. Ono što vam je rečeno u poverenju ne iznosite drugima. Obećanja data u toku današnjeg dana su jaka i donose vam potrebno samopouzdanje. Emotivno slabo.

 

Vodolija

 

U poslednjem trenutku uspevate da ostvarite nešto što ste isplanirali, i to posle velike borbe sa okolnostima koje non stop iskaču ispred vas. Bićete zadovoljni sobom i to dobro raspoloženje ćete preneti u kontakte sa emotivnim partnerom.

 

Ribe

 

Danas privedite kraju jednu obavezu ili posao koji imate. Odugovlačenje bi vam moglo doneti problematiku, pa se angažujte. Lako ćete razrešiti neku sitnu problematiku vezanu za emotivnog partnera danas.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

 

 

 

makonda-tracker