astro prognoza

Dnevni horoskop za sredu, 17. jul: Devicama se smeši novo poznanstvo, Jarčevi "ne znaju gde udaraju"

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta je to što su vam spremile ove srede 

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JUL
DNEVNI HOROSKOP ZA 17. JULfoto: Shutterstock / maxbelchenko

STRELAC

 

Znate tačno šta je ono što trebate da uradite i nećete dozvoliti da vam bilo ko pokvari koncepciju. Posvećujete svoju punu pažnju obavezama, ali i saradnicima. Spremni ste da saslušate osobe koje traže vaš savet. Odličan dan za emotivne kontakte.

 

JARAC

 

Još jedna obaveza u najnezgodnijem trenutku, onda kada već ne znate „gde udarate“. Udahnite duboko i spremite se da budete maksimalno fokusirani na ono što radite. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi. Niste sigurni šta vam je činiti kada je ona u pitanju.

VODOLIJA

 

Ponašate se korektno prema onima sa kojima dolazite u kontakt, naročito prema osobama koje dolaze da potraže vašu pomoć i savet. Moguće je da ćete malo likovati zbog toga što se pokazalo da ste u nekim pitanjima bili u pravu. Emotivno – dobar dan.

 

RIBE

 

Bila vam je potrebna podrška od strane nadređene osobe, ali je malo verovatno da ćete je tokom ovog dana i dobiti. Niste spremni da ubeđujete, pa ćete odustati od cele priče. Dobar kontakt i komunikacija sa jednom osobom preko posla ili društvenih mreža.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

 

 

 

 

makonda-tracker