astro prognoza

Dnevni horoskop za 05. JUL: Lavove očekuje veliki priliv novca, Ovnovima se smeši ljubavna avantura

0

Najtačniji dnevni horoskop za 05. jul

 

Najtačniji dnevni horoskop za 05. jul
Najtačniji dnevni horoskop za 05. julfoto: Shutterstock / New Africa

LAV

 

Niste raspoloženi da se bakćete previše komplikovanim stvarima, pa zahtevnije obaveze ostavljate za neki bolji trenutak. Mogućnost priliva ili dodatnog poslića. Vrlo ste raspoloženi za flert i avanturu, a danas vam se mogu ukazati velike prilike baš za to.

 

DEVICA

 

Energija ovog dana vam odgovara, i spremni ste da „zapnete“ kada su obaveze u pitanju. Odlični momenti za komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Danas možete u većoj meri pokrenuti kontakt sa osobom koja vam već neko vreme privlači pažnju.

 

 

VAGA

 

Danas na lak način možete završiti sve ono što vas okupira I opterećuje. Danas se otvaraju i neke zanimljive poslovne ponude. U emotivnom segmentu slede vam lepa iznenađenja, a ako ste sami – i poziv na izlazak. Doduše, možda sa prijateljem ili kolegom.

 

ŠKORPIJA

 

Na pravi način komunicirate sa poslovnim partnerima, i zato nije ni čudo što danas postoje šanse da završite jedan poslovni projekat ili dobijete novu ponudu. Nerazumevanje sa nekim ko vam je blizak ili vam se potajno dopada, može vas jednim delom dana uznemiriti.

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker