astro prognoza

Dnevni horoskop za 05. JUL: Lavove očekuje veliki priliv novca, Ovnovima se smeši ljubavna avantura

0

Najtačniji dnevni horoskop za 05. jul

Najtačniji dnevni horoskop za 05. jul
Najtačniji dnevni horoskop za 05. julfoto: Shutterstock / New Africa

OVAN

 

Obratite pažnju na kontakt sa kolegama, posebno ako ste imali trzavica. Ako se potrudite, možete popraviti neke odnose u većoj meri. Dan dobrih poslovnih, ali i materijalnih prilika. Jedna osoba vrlo intenzivno pokušava da vas osvoji. Nekima od vas se smeši avantura.

 

BIK

 

Energija ovog dana vam vrlo odgovara, jer je sve otvoreno da svoje planove ostvarite i postignete više nego što ste očekivali. Imate veliki uticaj na druge, iskoristite to. Neki put je samo mali kontakt sa simpatijom dovoljan da se osećate više nego dobro.

 

 

BLIZANCI

 

Neke svoje planove ste uspeli da ostvarite, i sada razmišljate kako da se postavite pred novim izazovima. Dobar dan da kroz razmišljanje ali i komunikaciju sa drugima, pronađete rešenje za poslovne situacije. U emotivnim odnosima trenutno puno dobrog raspoloženja.

 

RAK

 

Pokušajte da sagledate realnije svoje pozicije. U suštini, vrlo ste stabilni, pa prihvatite odobravanja i zasluge koje vam poslovni saradnici upućuju. Otvoreni ste za komunikaciju sa osobom koja vam se jako dopada. Ipak, čekate njen potez.

 

Nastavak na sledećoj strani..

makonda-tracker