astro prognoza

Dnevni horoskop za 12. MART: Ovnovi dozvolite intuiciji da vas vodi put SREĆE, jedan znak čeka nenadana LJUBAV

0

Zavirite među zvezde i pogledajte šta su vam spremile ovog utorka, 12. marta

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MART
DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MARTfoto: Shutterstock / fizkes

Strelac

 

Pred vama je mnogo posla, a malo vremena. Efikasno se snalazite u finansijama i planiranju budžeta. Očekuje vas rad pred računarom, pa budite strpljivi. Poseta prijatelja može poremetiti planove, pa pokušajte susret odložiti za drugi dan.

LJUBAV

Posvetite se radu i poslovnim obavezama, jer vam danas može doneti mnogo posla. Povedite računa o organizaciji vremena i planiranju.

POSAO

Efikasno se suočite sa poslovnim obavezama i budite spremni na rad pred računarom. Odložite susret sa prijateljem za neki drugi dan.

ZDRAVLJE

Očuvajte energiju i organizujte se kako biste efikasno obavili sve obaveze.

 

Jarac

 

Očekuju vas informacije koje mogu iznenaditi i uznemiriti. Delite ih sa drugima, ali pazite da ne govorite o tome javno. Ženska osoba iz vaše porodice ili kruga prijatelja može imati manje zdravstvene probleme koje preuveličava. Sačuvajte strpljenje.

LJUBAV

Očekujte neočekivane informacije koje mogu izazvati iznenađenje i uznemirenost. Budite oprezni u komunikaciji sa voljenom osobom.

POSAO

Delite informacije sa pouzdanim osobama, ali budite oprezni da ih ne iznosite javno. Očekujte izazove na poslu, ali sačuvajte strpljenje i efikasno se suočite sa obavezama.

ZDRAVLJE

Sačuvajte strpljenje i budite pažljivi prema zdravstvenim problemima u porodici ili krugu prijatelja.

 

Vodolija

 

Nakon dužeg vremena, imate priliku da negde otputujete. Pripazite da se ne fokusirate previše na dileme oko putovanja, već se radujte uživanju koje vas očekuje. Danas je ljubav u drugom planu, a fokusirajte se na sadašnje trenutke.

LJUBAV

Očekujte promene u planovima putovanja, ali se radujte iskustvu koje vam dolazi. Posvetite se partneru i uživajte u trenucima zajedno.

POSAO

Razmišljajte o novim projektima i budite spremni na promene u planovima putovanja. Očekujte izazove u organizaciji, ali se efikasno suočite sa poslovnim obavezama.

ZDRAVLJE

Očuvajte pozitivan duh i radujte se novim iskustvima.

 

Ribe

 

Danas je povoljan dan za započinjanje novih projekata. Ako ste u stabilnoj vezi, očekuju vas nezaboravni trenuci sa voljenim bićem. Iskoristite dan kako biste usmerili svoju kreativnost na pravi put.

LJUBAV

Romantični trenuci sa voljenom osobom čine dan posebnim. Otvorite se novim dimenzijama ljubavi i iskusite sreću koju vam donosi. Pazite se padova i obratite pažnju na svoje zdravlje.

POSAO

Danas je povoljan dan za započinjanje novih projekata. Posvetite se kreativnim aktivnostima i budite spremni na izazove na poslu.

ZDRAVLJE

Očuvajte pozitivan duh i pazite na svoje zdravlje, posebno na izbegavanje padova.

 

Bonus video:

Ko konačno može da odahne posle 2 godine mučenja?

 

 

 

 

makonda-tracker