astro prognoza

Dnevni horoskop za 1. decembar: Blizanci će imati POSEBAN RAZLOG za SLAVLJE, a pred kim je ZANIMLJIV SUSRET?

0

Zavitite među zvezde i pogledaje šta su vam spremile ovog petka. 

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. DECEMBAR
DNEVNI HOROSKOP ZA 1. DECEMBARfoto: Maria Markevich/Shutterstock

 

Strelac

 

Opustite se uz saznanje da ste voljeni, traženi, potrebni i cenjeni. Ovo saznanje može vam biti podrška u budućnosti.

LJUBAV

Razgovarajte s partnerom/partnerkom o osećanjima, posebno ako je bilo problema u predhodnom periodu. Ništa ne gurajte pod tepih.

POSAO

Ako ste delili svoje vreme i resurse sa porodicom, to može uticati na vašu poslovnu produktivnost. Povezanost s kolegama takođe može biti ojačana kroz ovakve emotivne trenutke.

ZDRAVLJE

Odmorite se i negujte svoje emotivno blagostanje.

 

Jarac

 

Danas ćeš osetiti snažnu kreativnu energiju koja te vodi ka postizanju ciljeva. Iskoristi ovaj pozitivan impuls da završiš nedovršene zadatke i ostvariš svoje ambicije. Budi otvoren/a za nove prilike koje ti se pružaju.

LJUBAV

U ljubavi ćeš danas osetiti dodatnu bliskost s partnerom/partnerkom. Iskoristi trenutke zajedništva da izraziš svoje osećaje i podeliš svoje misli. Ako si slobodan/a, otvori se prema novim poznanstvima, jer te može iznenaditi neko ko deli tvoje vrednosti.

POSAO

Tvoja poslovna kreativnost dolazi do izražaja. Razmisli o inovativnim pristupima zadacima i budi hrabar/a u izražavanju svojih ideja. Ako razmišljaš o promeni ili unapređenju u karijeri, sada je vreme za korake ka tim ciljevima.

ZDRAVLJE

Razmisli o vežbama koje voliš i uključi ih u svoju rutinu. Briga o svom fizičkom zdravlju doprinosiće i tvom emotivnom stanju. Uživaj u održavanju ravnoteže između tela i uma.

 

Vodolija

 

Budi pažljiv/a prema detaljima i otvori se prema lepoti koja je često skrivena u svakodnevnim trenucima. Očekuj neočekivano i prepusti se magiji spontanosti.

LJUBAV

U ljubavi će se osećati nota romantike i nežnosti. Ako si slobodan/a, otvori se prema novim poznanstvima i pusti da te emocije vode. Možeš naići na posebnu povezanost s nekim danas.

POSAO

Razmisli o inovativnim pristupima zadacima i budi spreman/a eksperimentisati. Ako radiš u timu, deli svoje ideje s kolegama. Poslovni uspeh dolazi kroz originalnost i spremnost na promene.

ZDRAVLJE

Obrati pažnju na svoje emotivno zdravlje. Razgovaraj s bliskim osobama o svojim osećajima i ne zanemaruj svoje emocionalne potrebe. Meditacija ili opuštajuće aktivnosti mogu ti pomoći da održiš unutrašnju ravnotežu. Neka danas bude dan posvećen brizi o svom emocionalnom blagostanju.

 

Ribe

 

Budi otvoren/a prema inspiraciji koja te okružuje, jer imaš dar da izraziš svoje misli na zanimljiv i kreativan način. Ne brini o suvišnim detaljima, već se prepusti toku svojih misli.

LJUBAV

Ako si slobodan/a, otvori se prema novim ljudima jer ćeš možda pronaći inspiraciju među njima. Oni koji su u vezi moraju da razgovaraju o stvarima koje nisu baš prijatene ali mogu da se poprave i da sve krene na bolje.

POSAO

Uloži svoju energiju u ono što te ispunjava i što možeš deliti s drugima.

ZDRAVLJE

Pokušaj izraziti svoje osećaje kroz reči, bilo da je to kroz pisanje dnevnika ili deljenje svojih misli s bliskim osobama. Osećaćeš se osveženo i oslobođeno nakon što podeliš svoje unutrašnje bogatstvo.

 

Bonus video:

 

Ko će imati sreće do maja 2024. godine 

 

 

 

 

makonda-tracker