astro

Dnevni horoskop za 26. septembar: Realnost je (ne)prijatelj broj 1 - jedne čeka romansa, a druge kraj ljubavi

0

Zvezde predviđaju da će 26. septembar biti veoma uzbudljiv za mnoge horoskopske znakove. 

 

Horoskop predviđa da bi danas neko mogao da uplovi u romansi, dok će drugi raskinuti
Horoskop predviđa da bi danas neko mogao da uplovi u romansi, dok će drugi raskinutifoto: Just Life/Shutterstock

Dnevni horoskop za 26. septembar nam donosi Astro Luna, po astro prognozi neki znakovi će danas uploviti u romansu, dok neke druge čeka kraj ljubavi.

 

Ovan

 

LJUBAV: Realnost je danas postala neprijatelj broj jedan! Neki od nas su spremni za novu romantičnu epizodu, dok drugi ozbiljno razmišljaju o svim mogućim “krajevima”.

POSAO: Danas budite oprezni na poslu, jer neko se igra skrivalicama i servira vam porciju lažnih informacija. Oči širom otvorene!

ZDRAVLJE: Nervozu danas držimo na kratkom povocu. Opustite se uz omiljeni film ili seriju kako biste očuvali svoje mentalno zdravlje.

 

Bik

 

LJUBAV: Imate želju za promenama u ljubavnom životu, ali da biste ih ostvarili, morate biti aktivni i preduzeti korake prema svojim ciljevima.

POSAO: Ne zaboravite da se poslovni uspesi često postižu kada se malo zaobiđu pisana pravila i razmišlja van okvira. Budite kreativni i inovativni.

ZDRAVLJE: Opšte zdravstveno stanje je uglavnom dobro, ali budite pažljivi prema svom fizičkom i mentalnom blagostanju kako biste ostali u formi.

 

Blizanci

 

LJUBAV: Možete očekivati susret sa bivšim partnerom koji još uvek gaji osećanja prema vama. Važno je da pažljivo razmislite o svojim osećanjima i šta želite u ljubavnom životu.

POSAO: Osećaćete odgovornost prema potištenosti ljudi oko vas na poslu. Pokušajte da budete podrška i razumevanje prema kolegama.

ZDRAVLJE: Relaksacija će vam prijati i pomoći vam da se oslobodite stresa. Obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje.

 

Rak

 

LJUBAV: Tenzične situacije mogu vam stvarati probleme u ljubavnom životu. Važno je da komunicirate sa svojim partnerom i radite na prevazilaženju nesporazuma.

POSAO: Današnji dan nije povoljan za donošenje većih poslovnih odluka. Bolje je da sačekate povoljniji trenutak.

ZDRAVLJE: Pripazite na bolove u kostima. Obratite pažnju na svoje fizičko zdravlje i, ako je potrebno, potražite stručni savet.

 

makonda-tracker