šta kažu zvezde?

Romantični horoskop za 19. maj: Ova 3 znaka će imati sreće u ljubavi - od mladog meseca u Biku će vam proraditi emocije

0

Kosmičke nebeske sile su pripremile jako lep dan na ljubavnom polju za one koji su roođeni u ova tri znaka.

Danas je, za srećnike rođene u tri znaka, pravi dan za ljubav
Danas je, za srećnike rođene u tri znaka, pravi dan za ljubav foto: Shutterstock/somjade dachklung

Tri horoskopska znaka će danas imati najviše sreće u ljubavi, a te romantične sile će režirati ko drugi - nego mlad Mesec u znaku Bika. On će nam dati snagu da se borimo za ljubavi koje su vredne očuvanja, piše Sensa. 

 

Za vreme mladog Meseca u znaku Bika svi malo naginjemo ka “svetloj strani”, jer naći ćemo se pred izborom. Pred nama je odluka – da li ostajemo ili odlazimo? Da li smo zaista posvećeni odnosima u kojima smo, i ako bi nam se pružila šansa da odemo, da li bismo toi učinili? Današnji dan otvara ovu priliku, a pogotovo za tri srećna znaka zodijaka

 

Bik

 

Nećete imati nikakvih dilema da sve stavite na jednu kartu za osobu koju volite tokom mladog Meseca u znaku Bika. Uvek ste bili strastvena osoba i kada je u pitanju osoba sa kojom ste sada u vezi, ne popuštate; vi ste tu sve vreme i ako neko odluči da vas izazove u vezi ovoga, kao član porodice na primer, onda ćete mu reći da prošeta.

 

Nije vas briga ko će vam stati na put kad nekoga volite, i to je to. Vi odlučujete i ako na današnji dan želite da svoju vezu usmerite na sledeći nivo bilo da je u pitanju zajednički život ili brak. Danas će vam mnogi ljudi reći da grešite ali vi ste potpuno čvrsti u snazi svojih uverenja i ljubavi.

 

Blizanci

 

Dan vam donosi iskušenje – dobar deo ćete provesti razmišljajući da li da bežite ili da se borite. Vaš partner želi odgovor, a pitanje je "hoćeš li biti moj/moja?" Iako najverovatnije i želite da se posvetite toj vezi može se pojaviti sumnja u sebe. Možda ćete osetiti da niste dovoljno dobri i da ćete negde pogrešiti i upropastiti vezu.

 

Ipak, kroz oblake sumnje prosijaće zraci Sunca i znaćete da je osoba pored vas baš ona sa kojom želite da budete. Danas ćete izabrati napredak, a ne stagnaciju.

 

Rak

 

Vaše dobro raspoloženje stvoriće zdravo okruženje za vas i vašeg romantičnog partnera da danas uživate u sjajnom razgovoru, a tokom mladog Meseca u znaku Bika, teme će se kretati od „gde planirati odmor“ do „kada treba da se venčamo”. Čak i ako ne planirate da se stvarno venčate zabavno je što znate da ste oboje otvoreni i spremni da se obavežete jedno drogom. To je ono što vas čini najsrećnijim; da vi i vaš partner možete da razgovarate kao prijatelji. Vaše odlično raspoloženje će inspirisati i njihovo odlično raspoloženje.

 

 

makonda-tracker