astro prognoza

Dnevni horoskop za 12. februar: Device čuvaju TAJNE, Ribe, pažljivo sa NOVCEM

0

Koji znak očekuju nove mogućnosti, a koji znak očekuje generalno čišćenje kuće?

Jarčevi treba da usvoje zdrave navike i da razmisle o fizičkoj aktivnsoti.
Jarčevi treba da usvoje zdrave navike i da razmisle o fizičkoj aktivnsoti.foto: Shutterstock/Lucky Business

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage treba da traže nove ili dodatne informacije. Pred vama će se otvoriti novi putevi, koji će se pokazati kao profesionalni.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije treba da obave sve najvažnije zadatke ujutru. Posle večeri se opustite, relaksirajte i ostavrite trenutak samo za sebe. Takođe je dobar dan za samorazvoj.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Ovaj dan će biti veoma pozitivan za Strelce. Možda ćete dobiti odgovor na pitanje koje vas već dugo muči. Pored toga, nadležni će vas pohvaliti za vaš rad i odlične rezultate.


Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi treba da obrate pažnju na promenu navika. Usvojite zdrave navike, pronađite rešenja i radite na svom imunitetu. Razmislite o uvođenju fizičkih aktivnosti.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije treba da reše niz zadataka i problema koji se ne mogu preneti na drugi dan. Većina pitanja će se odnositi na svakodnevni život. Izvršite generalno čišćenje doma, a možete započeti i popravke i posvetite se preuređenju.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Astrolog savetuje Ribama da se bave finansijskim pitanjima. Ne trošite novac na nešto što vam je sporedno i što vam nikada neće trebati. Bolje je da na ovaj dan napravite plan svog budžeta.

 

 

makonda-tracker