astro prognoza

Dnevni horoskop za 12. februar: Device čuvaju TAJNE, Ribe, pažljivo sa NOVCEM

0

Koji znak očekuju nove mogućnosti, a koji znak očekuje generalno čišćenje kuće?

Bikovi će možda dobiti povećanje plate ili bonus, ali moraju da urade sve dodeljene zadatke.
Bikovi će možda dobiti povećanje plate ili bonus, ali moraju da urade sve dodeljene zadatke.foto: Shutterstock/Dean Drobot

Šta su vam zvezde pripremile, saznajte u horoskopu koji vam je pripremila Sensa.

 

Ovan (21. mart - 19. april)

Naporan rad će pomoći Ovnu da postigne uspeh na profesionalnom polju. Budite sigurni i uporni i dobićete željene rezultate svojih napora.

Bik (20. april - 21. maj)

Na današnji dan, uspeh Bika će biti samo u njihovim rukama. Možda će vam podići platu ili dati bonus, ali za to morate brzo i savesno da izvršite zadatke koji su vam dodeljeni.

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Blizanci danas treba da prevaziđu izazove. Vaši planovi se mogu promeniti, pa stoga nećete moći da izvršite polovinu zadataka. Počnite sa najvažnijim i radite po prioritetu.


Rak (22. jun - 22. jul)

Za Rakove će prva polovina dana biti posebno uspešna. U drugom će se pojaviti poteškoće koje će zbuniti vas i planirani put. Zaustavite se i sačekajte dok se situacija ne popravi i dok dobro ne razmislite.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Astrolog savetuje Lavovima da rade svoj uobičajeni posao. Postavite menadžeru pitanja koja vas najviše zanimaju. Dobićete podršku i pomoć u realizaciji projekata i ideja.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device ovog dana treba da čuvaju tajne. Ne delite svoje planove ni sa kim, ali nemojte da odate ni drugu osobu. Ovo je veoma dobro vreme za kupovinu, ali nemojte da preterujete sa troškovima.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker