ASTRO

Dnevni horoskop za 3. decembar: Biku će trebati dosta strpljenja, dok će se Rak zaljubiti u fatalnu Škorpiju

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile ovog decembarskog dana...

foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock
foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Svoje poslovne tajne čuvajte u strogoj tajnosti. Sastankom iza zatvorenih vrata sprečićete podrivajuće uticaje konkurencije. Osećate sve jaču privlačnost prema osobi koju poznajete preko posla. Na pomolu je tajna veza. Nervoza.

 

BIK

 

Naoružajte se strpljenjem, jer vam ovaj dan može doneti zakašnjenje u prilivu novca. Primenite rezervni plan. Slobodni Bikovi danas mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na nekoj zabavi sa prijateljima. Početak veze. Mogući prelomi.

BLIZANCI

 

Blizanci koji se bave kreativnim zanimanjima i prosvetom danas mogu da ostvare napredak. Finansijski dobitak. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera i na to ćete mu otvoreno skrenuti pažnju. Moguća je rasprava. Više se odmarajte.

 

RAK

 

Povoljan aspekt doneće vam danas uspeh u organizaciji i napredak u karijeri. Očekuju vas priznanja. Danas možete da se zaljubite na prvi pogled u jednu harizmatičnu Škorpiju ili Jarca. Počnite sa rekreacijom.

Nastavak na sledećoj strani...

Ljubav, Sreća, Zima
foto: bokan/Shutterstock

LAV

 

Uspešno ćete završiti rad na dugoročnom projektu. Očekuju vas pohvale i priznanja za odlične rezultate. Partner se promenio i vi kao da u njemu više ne vidite istu osobu. Neophodno je da otvoreno porazgovarate o svemu. Više se odmarajte.

 

DEVICA

 

Nesuglasice sa kolegama danas mogu da vam zadaju glavobolju na poslu. Moguće su neke spletke i manipulacije. Preosetljivi ste. Impulsivno ćete reagovati na komentar vašeg partnera. Moguće su razmirice. Potrebno vam je opuštanje, pođite u neki od spa centara.

VAGA

 

Vage koje se bave prosvetom ili kreativnim zanimanjem danas mogu da postignu uspeh. Moguća je zavist kolega. Osoba sa kojom ste počeli da se viđate igra igru vruće - hladno. Primenite lukavu taktiku. Počnite sa rekreacijom.

 

ŠKORPIJA

 

Reorganizacija u vašoj firmi može vam doneti promenu opisa u radnoj poziciji. Očekuje vas napredak u karijeri i povišica. Slobodne Škorpije mogu da upoznaju svoju srodnu dušu u svom poslovnom krugu. Početak nove veze. Nervoza.

Nastavak na sledećoj strani...

Ljubav, Zima, Sreća, Par
foto: Jacob Lund/Shutterstock

STRELAC

 

Nesporazumi u vašem radnom okruženju mogu da vam pokvare raspoloženje danas. Konflikti među kolegama. Vaš odnos s partnerom počinje da se stabilizuje. Očekuje vas zajedničko putovanje i prevazilaženje nesuglasica. Bolovi u nogama.

 

JARAC

 

Uspeh u saradnji sa inostranstvom rezultiraće sklapanjem novog sporazuma. Unapređenje finansijske situacije. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu u znaku Škorpije. Očekuje vas romantičan sastanak. Pad imuniteta.

VODOLIJA

 

Novi elementi u radnom okruženju zahtevaće dodatno prilagođavanje. Očekuje vas rad na novom projektu. Vaš odnos s partnerom funkcioniše po sistemu vruće - hladno. Neophodno je da otvoreno porazgovarate s partnerom. Više se krećite.

 

RIBE

 

Problem sa ispunjavanjem krajnjeg roka rešićete uz pomoć vašeg tima saradnika. Povećan obim poslovanja. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz period velike krize poverenja. Moguće su ljubomorne scene između vas. Obratite pažnju na saobraćaj.

 

 

makonda-tracker