ASTRO

Dnevni horoskop za 1. decembar: Ovnu će se vratiti sve što je prećutao, dok Vagu očekuje POBOLJŠANJE finansija

0

Neko će doživeti prilično buran period...

foto: bokan/Shutterstock
foto: bokan/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Ključ uspeha u ovom periodu je da ispoljite strpljenje i da se suzdržite od impulsivnih reakcija. Mogući su tajni pregovori. Partneru ste prećutali neke stvari koje on upravo danas može da otkrije. Kriza poverenja. Glavobolja.

 

BIK

 

Nepovoljan aspekt može da uzrokuje vaš konflikt sa kolegama na poslu. Neophodan je kompromis. Vaš odnos sa partnerom danas može da bude pun negativnog elektriciteta. Moguća je burna rasprava.Osetljivost grla.

BLIZANCI

 

Sačekajte bolji trenutak da plasirate svoje originalne ideje. Ovaj period neće vam doneti razumevanje okoline. Slobodne Blizance očekuje burna i strastvena ljubavna avantura na nekom putovanju. Uzbudljiv period. Problemi sa povišenim pritiskom.

 

RAK

 

Vaš odnos sa nadređenima u ovom periodu u velikoj meri će se popraviti. Pohvale za postignute rezultate. Postigli ste viši nivo razumevanja sa partnerom. Sledi dalja harmonizacija i sve veće zbližavanje između vas. Probavne smetnje.

Nastavak na sledećoj strani...

Ljubav, Zima, Sreća, Par
foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

LAV

 

Glavni izazov ovog dana je da prevaziđete razlike u stavovima sa vašim poslovnim saradnicima. Naporni pregovori. Negativan aspekt donosi konfliktnu situaciju s partnerom. Neko od vas moraće da popusti. Aritmija.

 

DEVICA

 

Reorganizacija u vašoj firmi može da vam donese proširenje kruga dužnosti i napredak u karijeri. Vaš odnos sa partnerom u ovom periodu sve više dobija na kvalitetu. Uspešno ćete realizovati zajednički cilj. Probavne tegobe.

VAGA

 

Zahvaljujući mudrom poslovnom potezu, u značajnoj meri ćete unaprediti svoju finansijsku situaciju. Ovaj period donosi vam popularnost među pripadnicima suprotnog pola. Poznanstvo sa jednim fatalno privlačnim Lavom. Nervoza.

 

ŠKORPIJA

 

Škorpije koje se bave uslužnim delatnostima, kao i kreativnim zanimanjima očekuju odlični rezultati u ovom periodu. Nesuglasice i rasprava s partnerom oko bitnih pitanja mogu obeležiti atmosferu ovog dana. Promenite režim ishrane.

Nastavak na sledećoj strani...

Ljubav, Zima, Sreća, Par
foto: Jacob Lund/Shutterstock

STRELAC

 

Napeta atmosfera u poslovnoj komunikaciji između vas i jednog problematičnog kolege. Rešite problem diplomatski. Obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi probudiće vaše stare strasti. Nastavak ljubavne priče. Više se krećite.

 

JARAC

 

Očekuju vas pohvale za postignute rezultate. Poseban uspeh možete da postignete ako se nalazite na rukovodećem položaju. Finansijski uspeh. Poći će vam za rukom da s partnerom sprovedete u delo zajednički projekat. Budite aktivnije.

VODOLIJA

 

Zahvaljujući dobro promišljenom poslovnom potezu pred vama je uspešan period na finansijskom planu. Počeli ste da se viđate sa osobom koja vas je privukla već na prvi pogled. Očekuje vas strastvena ljubavna avantura. Loša cirkulacija.

 

RIBE

 

Obratite pažnju na sve detalje prilikom sklapanja sporazuma s novim poslovnim partnerima. Postoji velika mogućnost previda. Nesuglasice u komunikaciji s partnerom doprineće tome da u ovom periodu budete otuđeniji nego ranije. Izbegavajte gazirana pića.

 

 

makonda-tracker