icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

OSLUŠNITE SRCE

DEVICA – veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu: Naučite da kažete "NE", čuvajte UŠTEĐEVINU

Device, šta vas očekuje u godini pred nama?

foto: Shutterstock/Allexxandar
foto: Shutterstock/Allexxandar

Godišnji horoskop za 2023. godinu za Devicu otkriva da, iako su uvek vođene razumom i sve planiraju i analiziraju, sada će morati malo više da slušaju svoje srce. Prilagodiće planove, pa je njihova misija da pronađu balans između razuma i osećanja, piše Sensa.

 

  • Horoskop za žene Device za 2023. godinu 

 

Ako ste prošle godine gajili iluzije o svom izabraniku, onda ćete 2023. konačno moći trezveno da procenite svoju vezu i partnera. Do leta ćete shvatiti da li je vredno nastaviti komunikaciju ili je vreme da se to prekine. Ako su se osećanja ohladila i nema šta da se oživi, vreme je da kažete zbogom. ne ostajte u odnosima u kojima se osećate loše i u kojem se samo vi trudite. Moguća je dobra energija u porodičnim odnosima. Ne zaboravite da se fokusiratena lični razvoj, upišite neki kurs, razvijajte znanja. Ako osećate da ste se zaglavili u mestu, 2023. donosi šansu da krenete napred. Od juna je moguće da ćete napraviti značajne promene u karijeri.

 

  • Horoskop za muškarce Device za 2023. godinu 

 

Za muškarce Device, 2023. donosi mnogo posla. Moramo nastaviti da širimo svoj uticaj, da se penjemo uz stepenice karijerne lestvice i razvijamo poslovne procese. Važno je da se fokusirate na svoje poslovne kvalitete i profesionalnost. A ako vam nedostaju, onda je vreme da unapredite svoje veštine. Preporučljivo je da se fokusirate na uvođenje najnovijih metoda, korisno je ovladati nekim savremenim tehnologijama - bez obzira u kojoj oblasti radite. Budite kreativni: razmislite o tome kako da promenite uobičajene načine rada, prilagodite svoje navike, unesete svežinu u proces - i u aprilu ćete videti prve rezultate. U martu će se na vidiku pojaviti ozbiljni takmičari sa kojima će morati da se takmiče, pokazujući svoje iskustvo i umeće. Za slobodne muškarce Device moguće je da će započeti ozbiljnu vezu.

 

Nastavak pogledajte na narednoj strani