ASTRO

Dnevni horoskop za 28. novembar: Lavove čeka podrška uticajne osobe, Škorpijama se zbog OVOGA savetuje OPREZ i smirenost

0

Saznajte šta vas očekuje na početku nove radne nedelje...

foto: Dmytro Voinalovych/Shutterstock
foto: Dmytro Voinalovych/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Očekuje vas značajna podrška nekog od vaših nadređenih ili neke uticajne osobe čija reč mnogo znači u vašoj profesiji. Dopada vam se osoba koja nije slobodna, i to vas dovodi u dilemu. Privlačnost postaje neodoljiva. Ulažite u svoje zdravlje, sada kada vas dobro služi!

 

BIK

 

Povoljni aspekti vam sve vreme donose reorganizaciju kompletnog poslovanja. Očekuju vas promene u timu saradnika. Slobodne Bikove očekuje strastvena ljubavna avantura sa jednom magnetski privlačnom Škorpijom. Izbegavajte veće skupove gde bi ste mogli da zaradite veću virusnu infekciju.

BLIZANCI

 

Planete su vam veoma naklonjene i donose vam uspeh u pregovorima javnim nastupima. Uspeh kroz kreativna oblasti. Ovaj dan prepun je ljubavnog elektriciteta. Između vas i osobe sa posla izbijaju prve ljubavne varnice. Unosite veću količinu vitamina, šetajte i odmarajte se!

 

RAK

 

Ovaj dan doneće vam pohvale od strane nadređenih. Postigli ste izvanredne rezultate i očekuje vas napredak. Nalazite se u iskušenju da pređete granicu prijateljstva sa osobom prema kojoj ste počeli da osećate mnogo više. Poradite na svom imunom sistemu.

Nastavak na sledećoj strani...

Ljubav, Zima, Sreća, Par
foto: Pixel-Shot/Shutterstock

LAV

 

Ovaj period donosi vam podršku jedne veoma uticajne osobe. Planete su vam naklonjene ako želite da investirate. Slobodnim Lavovima se danas pruža odlična prilika da upoznaju svoju srodnu dušu preko posla. Obratite pažnju na upalu uha!

 

DEVICA

 

Povoljni aspekti poboljšaće vašu komunikaciju u okviru posla i učiniti da lakše funkcionišete na radnim zadacima. Vaš odnos sa partnerom kreće se uzlaznom putanjom. Pred vama je veče puno nežnosti i ljubavi. Čuvajte se stresa i stresnih situacija.

VAGA

 

Očekuje vas uspeh u umetnosti i kreativnim zanimanjima. Porast vaše popularnosti i finansijski uspeh.

Uprkos početnim neslaganjima, uspešno ćete rešiti jedan egzistencijalni problem u okviru vaše porodice. Obratite pažnju na krvni pritisak.

 

ŠKORPIJA

 

Danas bi mogao da vas izbaci iz takta komentar jednog saradnika, pa je moguće da dođe i do svađe.

Slobodne Škorpije mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu u znaku Jarca ili Bika. Ljubavne varnice brzo će sevnuti. Budite oprezni kada je zdravlje u pitanju.

Nastavak na sledećoj strani...

Sreća, Ljubav, Par
foto: Ivanko80/Shutterstock

STRELAC

 

Reorganizacija u firmi u kojoj radite može vam doneti promenu u opisu radnog mesta. Neophodno je prilagođavanje. Vaš odnos sa partnerom odvija se po sistemu vruće-hladno. To vas u velikoj meri emocionalno iscrpljuje. Konsultujte se sa lekarom, budite iskreni i recite mu i kako živite i šta radite.

 

JARAC

 

Mudrim poslovnim potezima uspećete da ostvarite značajno unapređenje finansijske situacije. Uspešni pregovori. Ovaj dan obeležiće nesporazumi i nesuglasice u odnosu sa partnerom. Vaši stavovi u bitnim pitanjima se razlikuju. Nije kasno da malo razmislite i napravite plan svog boljeg i zdravijeg života.

VODOLIJA

 

Ključ uspeha je savršena organizacija. U suprotnom, može doći do zakašnjenja u obavljanju posla.

Nesuglasice u okviru vaše porodice, jer vi i partner imate potpuno suprotna shvatanja. Neophodno je prilagođavanje. Ne vodite računa o svom zdravlju, a tvrdite da vam je ono najvažnije.

 

RIBE

 

Potrudite se da u poslovnoj komunikaciji precizno izražavate svoje stavove. Može doći do nesporazuma. Počeli ste da osećate mnogo više prema osobi koju već dugo poznajete. Skupite hrabrost, načinite prvi korak. Obavite detaljne analize, da bi ste napokon videli u kakvom stanju vam je organizam.

 

makonda-tracker