ASTRO

Dnevni horoskop za 19. oktobar: Blizanci pred velikim iskušenjem, Vodolije će morati da pripaze na zdravlje

0

Saznajte šta vam zvezde pripremaju...

STRELAC

 

Promene na poslovnom planu mogu da očekuju Strelčevi koji se bave prosvetom ili rade u okviru nekih kreativnih zanimanja. Ovaj dan obeležiće zajedničko putovanje sa partnerom ili izlazak u društvo u veoma lepoj atmosferi. Fizički, vaše zdravlje je neverovatno.

 

JARAC

 

Početak nove poslovne saradnje koja vam može doneti značajno unapređenje finansijske situacije. Uspeh u trgovini. Ovaj period donosi vam trajnu stabilizaciju i prevazilaženje ranijih nesporazuma sa partnerom. Produktivan rad će poboljšati vaše zdravlje.

VODOLIJA

 

Važan poslovni razgovor na kojem možete doneti odluku o nekom novom elementu u opisu vaše radne pozicije. Slobodne Vodolije očekuje susret sa veoma zanimljivom osobom sa kojom kasnije mogu da uđu u ozbiljnu vezu. Poradite na svom zdravlju.

 

RIBE

 

Atmosferom ovog dana na poslu dominira poslovni sastanak i napeti pregovori sa teškim sagovornicima. Biće neophodan kompromis. Teško da ćete odoleti izazovu da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Početak tajne veze. Započnite dan vežbanjem.


 

 

 

makonda-tracker