ASTRO

Dnevni horoskop za 19. oktobar: Blizanci pred velikim iskušenjem, Vodolije će morati da pripaze na zdravlje

0

Saznajte šta vam zvezde pripremaju...

LAV

 

Ovaj dan donosi vam važan poslovni sastanak na kojem ćete zaključiti unosan sporazum. Planete su u ovom periodu izuzetno naklonjene Lavovima, pa će tako i vaš odnos sa partnerom prožimati mnogo ljubav i nežnosti. Osećaćete se neverovatno dobro zbog pozitivnih vibracija drugih ljudi.

 

DEVICA

 

Akcenat ovog dana nalazi se na uspehu u oblasti servisnih usluga. Očekuje vas unapređenje finansijske situacije. Iznenadno putovanje u dvoje popraviće kvalitet vašeg odnosa sa partnerom i doneti vam harmoniju. Imati naviku da pijete toplu vodu može vam biti od velike koristi.

VAGA

 

Nezaposlene Vage očekuje veoma važan razgovor za posao. Potrudite seda zračite samopouzdanjem i ostavite dobar utisak. Vaš partner spremno prihvata vaše sugestije i počinje da se ponaša u skladu sa vašim očekivanjima. Meditirajte!

 

ŠKORPIJA

 

Scena poslovnih zbivanja u potpunosti je na poslovnim sastancima i pregovorima koji će biti izuzetno uspešni i doneti vam dobru zaradu. Uspeh u okviru zajedničkog poduhvata sa partnerom doneće vam mnogo zadovoljstva. Doživećete anksioznost i ubrzan rad srca.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker