ASTRO

Dnevni horoskop za 19. oktobar: Blizanci pred velikim iskušenjem, Vodolije će morati da pripaze na zdravlje

0

Saznajte šta vam zvezde pripremaju...

foto: Shutterstock / Alliance Images
foto: Shutterstock / Alliance Images

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Očekuje vas početak nove poslovne saradnje ili rad na novom projektu koji vam može doneti finansijski dobitak. Nalazite se u dilemi da li da prekoračite granicu kolegijalnog odnosa sa osobom koja vam se dopada. Ovaj dan donosi ogromnu energiju i vitalnost. Rešavate sve probleme.

 

BIK

 

Nezaposlene Bikove očekuje dobra poslovna ponuda. Poći će vam za rukom da otputujete i radite u nekoj stranoj firmi. Slobodni Bikovi mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu koju će upoznati na nekom putovanju. Umanjena vitalnost organizma.

BLIZANCI

 

Očekuje vas iznenadno poslovno putovanje i poslovni sastanak na kojem ćete imati uspešne pregovore. Finansijski dobitak. Pred vama je iskušenje da uđete u tajnu vezu zasnovanu isključivo na neodoljivoj privlačnosti. Potrebno vam je više vremena za odmor i zdrav san. Premoreni ste!

 

RAK

 

Rakovi koji se bave uslužnim delatnostima postići će izvanredne rezultate i proširenje obima posla. Finansijski dobici. Burna i strastvena ljubavna avantura sa osobom prema kojoj osećate neodoljivu privlačnost. Mogući su problemi sa ušima, nosom ili grlom.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker