ASTRO

Dnevni horoskop za 29. septembar: Strelčeve će pratiti sreća, dok se Jarčevi nalaze na velikoj prekretnici

0

Koga to čeka burna ljubavna avantura, a kog zdravstveni problemi...

foto: maxbelchenko/Shutterstock
foto: maxbelchenko/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Uspeh kroz saradnju sa inostranstvom. Napredak u karijeri omogući će vam stručno usavršavanje.

Slobodni Ovnovi mogu da se zaljube na prvi pogled u jednu Vagu ili Lava. Nesporazumi očekuju one koji u vezi. Variranje pritiska.

 

Bik

 

Pozitivna energija utiče na vaše polje platnog prometa što će popraviti vaše finansije. Pred vama je iskušenje da uđete u ljubavnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Burna ljubavna avantura.

Osetljivost grla.

Blizanci

 

Početak poslovne saradnje i sklapanje unosnog sporazuma obeležiće ovaj period. Uspeh sledi u okviru komunikacija. Slobodni Blizanci upoznaće fatalno privlačnu osobu u znaku Strelca ili Lava na nekom putovanju. Pad imuniteta.

 

Rak

 

Akcenat tokom ovog dana je na važnom poslovnom sastanku. Očekuje vas početak dugoročne saradnje i sklapanje ugovora. Rakovi koji su u vezi prolaze kroz turbulentan period. Moguća je kriza poverenja. Probavne smetnje.

Nastavak na sledećoj strani...

Lav

 

Poseban uspeh očekuje Lavove koji se bave kreativnim zanimanjem. Popularnost i priznanja kroz bavljenje umetnošću, prosvetom i turizmom. Izuzetno povoljan period za to da slobodni Lavovi pronađu svoju srodnu dušu. Variranje pritiska.

 

Devica

 

Ovaj period donosi veliki uspeh onim Devicama koje nastoje da sprovedu u delo svoje kreativne ideje. Finansijski uspeh kroz kreativno zanimanje. Slobodne Device očekuje sudbinsko poznanstvo sa osobom u znaku Jarca ili Raka. Gubitak elektrolita.

Vaga

 

Glavna tema ovog dana na poslu je promena radnog mesta ili unapređenje. Problematičan odnos sa nadređenima. Danas ćete zajedno sa partnerom uspešno prevazići jedan problem koji vas već dugo muči. Sledi dalja harmonizacija odnosa. Nervoza.

 

Škorpija

 

Iskoristite naklonost planeta da unapredite svoj finansijski plan. Uspeh kroz saradnju sa stranim kompanijama. Slučajan susret može da dovede do toga da obnovite vezu s bivšom ljubavi. Nesuglasice za Škorpije koje su u vezi. Promenite režim ishrane.

Nastavak na sledećoj strani...

Strelac

 

Povoljni aspekti planeta doprineće tome da vam sve lakše pođe od ruke. Uspeh u umetnosti.

Tokom ovog dana pratiće vas posebna sreća na ljubavnom planu. Slobodne Strelčeve očekuje prava prilika da upoznaju svoju srodnu dušu. Poteškoće sa disanjem.

 

Jarac

 

Aspekti će vam značajno pomoći u pregovorima, tako da ćete uspeti da sklopite važan posao.

Jarčevi se nalaze na ljubavnoj prekretnici, pa će oni koji nisu zadovoljni u vezi doneti radikalna rešenja. Problemi sa zglobovima.

Vodolija

 

Danas je najava nailaska vašeg pravog trenutka za akciju, kao i uspeh u radu s klijentima. Moguće su nesuglasice sa partnerom, koje mogu biti u vezi sa ostvarenjem nekog vašeg zajedničkog cilja.

Nedovoljna aktivnost.

 

Ribe

 

Aspekti najavljuju pozitivan trend razvoja poslovanja. Finansijski dobitak. Slobodne Ribe mogu da upoznaju zanimljivu osobu na putovanju. Ribe koje su u vezi očekuju ljubomorne scene. Nervoza.

Previše pridajete značaj nevažnim stvarima, koje vam oduzimaju energiju.

 

 

makonda-tracker