ASTRO

Dnevni horoskop za 25. avgust: Vage očekuju brojne trzavice, dok će Ribe započeti ozbiljnu vezu

0

Neko će morati da donese jako važnu odluku...

Lav

 

Ovaj period može biti problematičan, ali više u vidu pogoršanih međuljudskih odnosa. Pripremite rezervni plan za prepreku u formi problematičnih saradnika. Možete upoznati izuzetno zanimljivu osobu u znaku Vodolije. Novo ljubavno poglavlje. Variranje pritiska.

 

Devica

 

Poslovni sastanak sa nadređenima može da protekne u znaku suprotstavljenih gledišta povodom bitnih stvari. To može biti uzrok vašeg revolta. Vaš odnos s partnerom zahteva kompromis, jer se ne slažete u pogledu mnogih stvari što se tiče vaše zajedničke budućnosti. Glavobolja.

Vaga

 

Poseban oprez u okviru vašeg odnosa sa nadređenima. Međuljudski odnosi na poslu su se pogoršali, najbolje zauzmite diplomatski stav. Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi može biti dominantna tema vaših misli. Nervoza.

 

Škorpija

 

Neko u vašoj firmi gradi rivalski odnos s vama a spreman je i da manipulacijama naruši vašu reputaciju. Neophodno je da te osobe držite na distanci. Ovaj period ima za glavnu temu povratak bivše ljubavi. Škorpije koje su u vezi očekuje harmonizacija odnosa. Čuvajte se promaje.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker