ASTRO

Dnevni horoskop za 25. avgust: Vage očekuju brojne trzavice, dok će Ribe započeti ozbiljnu vezu

0

Neko će morati da donese jako važnu odluku...

foto: Subbotina Anna/Shutterstock
foto: Subbotina Anna/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Faza nestabilnosti na finansijskom planu konačno je iza vas. Uspešno ćete izaći iz perioda zastoja i sada se pred vama otvara nova perspektiva i proširenje saradnje. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz krizu i neophodno je dodatno prilagođavanje. Variranje pritiska.

 

Bik

 

Negativni aspekti i dalje vam stvaraju tenziju u poslovnoj komunikaciji, ali konačno možete očekivati pojačan priliv novca. Danas vas očekuje važan razgovor s partnerom. Poći će vam za rukom da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Problemi sa varenjem.

 

Blizanci

 

Blizancima od danas sve daleko lakše polazi za rukom. Pred vama je uspešan poslovni dan, a uskoro vas očekuje i unapređenje finansijske situacije. Početak nove ljubavne veze s osobom koju poznajete preko prijatelja. Stabilizacija za Blizance koji su u vezi. Ukočenost vratnog dela kičme.

 

Rak

 

Pred vama je veoma važna odluka u pogledu uvođenja inovativnih elemenata u način poslovanja. To će vam omogućiti da nadmašite konkurenciju. Početak nove veze ispunjava vas zadovoljstvom kako dugo niste osećali. Pa ipak, s vremena na vreme pitate se da li je ta osoba baš za vas. Problem sa sinusima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker