ASTRO

Dnevni horoskop za 23. avgust: Lavove očekuje problem na poslu, a Škorpije zanimljiv sudbinski susret

0

Saznajte ko će početi da razmišlja o zajedničkoj budućnosti, a ko treba da obrati pažnju na zdravlje...

Strelac

 

Sastanak iza zatvorenih vrata i veoma važan sporazum sa novim poslovnim partnerima obeležiće ovaj dan. Čuvajte svoje poslovne tajne. Očekuje vas posebno iskušenje u vidu tajne ljubavne veze sa osobom koja nije slobodna. ga može doći kroz poznanstvo sa osobom koju poznajete od ranije.

 

Jarac

 

Pripremite rezervni plan jer je moguć zastoj na nivou platnog prometa. Odluke koje su veoma bitne u dugoročnom smislu donesite na timskom nivou. Postoji mogućnost da se zbližite sa osobom koja vam je do sada više bila prijatelj. Jarčevi koji su u vezi trebalo bi više vremena da posvećuju partneru. Prehlada.

Vodolija

 

Ovaj dan donosi nestabilnost na finansijskom planu. Nemojte se izlagati nepromišljenim izdacima i ne ulazite u nepotrebne rizike. Na vas i dalje utiču nepovoljni aspekti, vaša veza s partnerom je destabilizovana, ovaj put nepoverenjem. Ne konzumirajte gazirana pića.

 

Ribe

 

Vaš samouveren nastup i govornička veština doći će danas do izražaja. Očekuje vas sklapanje nove saradnje Slobodne Ribe danas mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Bika ili Vodolije. Početak ljubavne veze. Problem sa sinusima.

 

makonda-tracker