ASTRO

Dnevni horoskop za 23. avgust: Lavove očekuje problem na poslu, a Škorpije zanimljiv sudbinski susret

0

Saznajte ko će početi da razmišlja o zajedničkoj budućnosti, a ko treba da obrati pažnju na zdravlje...

Lav

 

Problematičan poslovni partner može da poremeti važan deo vašeg poslovnog plana. Moguć je prekid neke saradnje. Ljubavna avantura sa osobom u znaku Vodolije ili Vage može da se pretvori u ozbiljnu vezu. Sada jedite što više voća i povrća.

 

Devica

 

Očekuje vas važan poslovni sastanak. Međutim, u komunikaciji sa nadređenima, danas su mogući nesporazumi. Pred vama je period dalje harmonizacije u odnosu sa partnerom. Slobodne Device razmišljaju ozbiljno o zajedničkoj budućnosti. Glavobolja.

Vaga

 

Inovativnost će vam se u ovom periodu najviše isplatiti i izbaciti vas ispred konkurencije. Moguće je da pređete na novo radno mesto. U vašem odnosu s partnerom postoji odavno neko nezadovoljstvo. Ne čekajte da se to jaz produbi, otvoreno mu recite šta vam smeta. Nervoza.

 

Škorpija

 

Ukoliko budete spremni na kompromis, ovog dana ćete postići važan poslovni dogovor. Nezaposlene Škorpije očekuje dobra poslovna ponuda. Slobodne Škorpije očekuje sudbinski susret. Škorpije koje su u vezi očekuje stabilizacija u vezi s partnerom. Nesanica.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker