ASTRO

Dnevni horoskop za 23. avgust: Lavove očekuje problem na poslu, a Škorpije zanimljiv sudbinski susret

0

Saznajte ko će početi da razmišlja o zajedničkoj budućnosti, a ko treba da obrati pažnju na zdravlje...

foto: Halay Alex/Shutterstock
foto: Halay Alex/Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

Ovan

 

Ovaj dan može vam doneti iznenadno poslovno putovanje. Zahvaljujući vašoj sugestivnosti i samouverenom nastupu, sklopićete uspešan sporazum. Partner sve vreme ispoljava sumnju prema vama. Vaš odnos je isprekidan zbog vaših obaveza. Važno je da to promenite što pre. Probavne smetnje.

 

Bik

 

Glavni izazov ovog dana mogu biti pogoršani međuljudski odnosi. Nemojte se postaviti u ulogu arbitra, ostanite neutralni. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju privlačnu osobu na društvenim okupljanjima. Pred vama je burna, ali kratkotrajna ljubavna avantura. Prehlada.

Blizanci

 

Ključ uspeha u ovom periodu je da na vreme završite rad na važnom projektu. To će biti vaša ulaznica za veliki napredak u karijeri. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom u znaku Lava ili Vodolije. Pad imuniteta.

 

Rak

 

Poseban uspeh očekuje Rakove koji se bave uslužnim delatnostima i rade sa klijentima. Očekuje vas finansijski dobitak. Slobodne Rakove očekuje kratkotrajna, ali burna ljubavna avantura. Rakovi koji su u vezi uspešno će prevazići stare nesuglasice. Problem sa vratnim delom.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker